حشمتالله فلاحتپیشه، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با ذکر اینکه دولت دو نوع وظیفه دارد، افزود: یک نوع از وظایف دولت وظایف معنوی است و در فصل دوم قانون برنامه پنجم توسعه این وظایف معنوی ذکر شده است و دولت باید زمینهها را برای گسترش اخلاق اسلامی در جامعه فراهم کند.
فلاحتپیشه با بیان اینکه تأمین معیشت مردم و افزایش رفاه وظیفه دیگر دولت است، عنوان کرد: باید دولت بتواند در کنار گسترش معنویت در جامعه، حداقل رفاه را برای اقشار مختلف مردم فراهم کند و جامعه در عین اینکه آراسته به فرهنگ اسلامی است از رفاه نیز برخوردار باشد.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با ذکر اینکه کشور ایران از نظر منابع از شاخصهای بالای توسعه برخوردار است، گفت: امروز نیاز به مدیریت جهادی برای تحقق پیشرفت و تعالی هرچه بیشتر در کشور هستیم.
وی گفت: موقعیت جغرافیایی و سیاسی، میزان بالای منابع طبیعی، کمیت و کیفیت منابع انسانی، هوش خلاق فرد ایرانی از جمله امتیازات ملت ایران است، اما باید بررسی شود چرا برخی کشورها چون مالزی و کره جنوبی که شاخصهای پایینتری داشتند، از نظر برخی شاخصهای دیگر از ما پیشی گرفتند.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در حوزه فرهنگی مقام معظم رهبری نقدهای فراوانی دارند و باید در سیاستگذاریهای فرهنگی به این مطالبات معظمله توجه جدی شود، الگوی توسعه ایران یک الگوی فرهنگی است و شاخصهای عینی آن نیز مشخص است و لذا میتوان به سطح بالای پیشرفت دست یافت.
فلاحت پیشه افزود: مدیریت جهادی همراه با مدیریت سالم میتواند مشکلات کشور را به شدت کاهش دهد و دولت سالم و قانونگرا میتواند کشور را در مسیر پیشرفت نگه دارد.
وی همچنین در مورد مسئله و مفهوم بهشت گفت: در میان ملتهای مختلف تصورات گوناگونی از بهشت وجود دارد، از سقراط وقتی میپرسند که بهشت چیست؟ میگوید جایی که چند کودک با یکدیگر بازی میکنند قطعهای از بهشت است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی عنوان کرد: در فلسفه اسلامی بهشت تعاریف مختلفی دارد و این تعاریف برگرفته از قرآن کریم و روایات است.