کد خبر: 1414994
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۵
برای نخستین‌ بار؛

طرح چهره به چهره یاوران زکات در الیگودرز اجرا می‌شود

گروه اجتماعی: با ابتکار امام جمعه الیگودرز و همت ستاد احیای زکات این شهرستان برای نخستین‌ بار در استان لرستان طرح چهره به چهره یاوران زکات 18 و 19 خرداد در الیگودرز اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، علی‌رضا حاجیعلی، دبیر ستاد احیای زکات شهرستان الیگودرز روز گذشته شنبه، 17 خرداد در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به این‌که امسال از طرف مقام معظم رهبری به‌عنوان «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» نام‌گذاری شده و به‌نوعی مقام معظم رهبری راه را برای آحاد مردم و مسئولان مشخص فرموده‌اند، تلاش می‌کنیم که ستاد احیای زکات شهرستان الیگودرز نیز با مدیریت جهادی و همکاری و همیاری تمام مردم دین خود را ادا کند.

وی اضافه کرد: در سال گذشته مبلغ 279 میلیون تومان زکات به‌صورت نقدی و گندم و جو جمع‌آوری شده است که در همین راستا مبلغ 56 میلیون تومان تشویقی دولت اختصاص یافته جهت امورات مذهبی و عام‌المنفعه توزیع شده است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) الیگودرز از زحمات امام جمعه الیگودرز و همچنین همراهی و همیاری روحانیت و نماینده مردم، فرماندار، بخشداران و دهیاران تقدیر کرد و گفت: برنامه‌های سال جدید در ستاد احیای زکات شهرستان الیگودرز تدوین شده است که امید می‌رود فرهنگ پرداخت زکات به‌عنوان امر الهی در جامعه ما نهادینه شود.

وی با بیان این‌که طرح تبلیغ چهره به چهره یاوران زکات برای نخستین‌ بار در سطح استان لرستان و در تاریخ‌های 18 و 19 خرداد در شهرستان الیگودرز برگزار می‌شود، اظهار کرد: در این طرح یاوران زکات با مراجعه به مردم و بدون این‌که به کسی بگویند زکات پرداخت کند، تنها پیام خداوند را می‌رسانند.

حاجیعلی گفت: ستاد احیای زکات بخش‌های الیگودرز نیز در مرکز بخشداری‌ها تشکیل و اعضا انتخاب می‌شوند تا در طول سال فعال بوده و وظایف خود را انجام ‌دهند.

captcha