کد خبر: 1415782
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۹

همایش «منتظران ظهور» در اقلید برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان اقلید از برگزاری همایش «منتظران ظهور» در بقعه متبرکه امامزاده عبدالرحمن(ع) این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، علیرضا منوچهری، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان اقلید امروز، 19 خرداد در جمع خبرنگاران ضمن تبریک و تهنیت به مناسبت میلاد فرخنده برگزیده عالم هستی حضرت مهدی موعود(عج) گفت: جشن‌های نیمه شعبان در بقاع متبرکه این شهرستان برگزار می‌شود.
وی افزود: در این عید بزرگ، حرم مطهر امامزاده عبدالرحمان(ع) میزبان همایش منتظران ظهور، ویژه نوجوانان و جوانان، است و همچنین ویژه برنامه احیاء شب نیمه شعبان همراه با قرائت دعای پرفیض کمیل و ندبه در این آستان مقدس برگزار می‌شود.
منوچهری از برپایی نشست مهدویت در این حرم مطهر خبر داد و افزود: همچنین ایستگاه صلواتی برای پذیرایی از میهمانان برپا شده است و غرفه مشاوره بقعه متبرکه امامزاده عبدالرحمان(ع) نیز آماده پاسخگویی و خدمت رسانی به عاشقان حضرت صاحب‌الزمان(عج) است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه اقلید همچنین از برپایی ایستگاه صلواتی در حرم مطهر امامزاده زینب خاتون(س) خبر داد و گفت: مراسم جشن و سرور و شادمانی نیمه شعبان همراه با سخنرانی و مولودی‌خوانی در این بقعه متبرکه نیز برگزار می‌شود.

captcha