کد خبر: 1416758
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۰

معیار‌های سبک زندگی اسلامی برای تربیت نسل منتظر شناخته شود

گروه اجتماعی: مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بو‌علی‌سینا گفت: باید معیار‌های سبک زندگی اسلامی را بشناسیم و در جامعه با رفتار و عملکرد خود به تربیت نسل منتظر همت کنیم.

حجت‌الاسلام مصطفی رستمی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بو‌علی‌سینا همدان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: انتظار حالت درونی همراه با امید، اشتیاق و ناراحتی از فراق است و از جمله از وظایف منتظران واقعی تعهد و پاکی در زندگی، دعا و ارتباط قلبی با حضرت حجت‌(عج)، دلسوزی و یاری به دوستان و محبان آن حضرت است.

وی افزود: منتظر واقعی از هر کس و هر چیزی که با حضرت حجت‌(عج) جدایی دارد، فاصله می‌گیرد. او کسی است که ناراحت از فراق است و شوق دیدار و پایان هجران دارد و زندگی‌اش باید طوری باشد که از غیبت ناراحت و خودش را آماده دیدار کرده است.

حجت‌الاسلام رستمی بیان کرد: شناخت، معرفت، اراده و همت برای تحقق سبک زندگی اسلامی برای فرد فرد ما لازم است و باید معیار‌هایی سبک زندگی اسلامی را بشناسیم و برای پیاده کردن آن در جامعه همت کنیم و در جامعه با رفتار و عملکرد خود باید به تربیت نسل منتظر همت گماریم.

آموزه‌های دینی در مربیان جامعه عملی باشد

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بو‌علی‌سینا ابراز کرد: اگر جامعه‌ای دور از تقوای فردی و اجتماعی باشد چگونه می‌تواند به تربیت نسل منتظر اقدام کند؛ بنابراین باید آموزه‌های دینی در مربیان جامعه به‌صورت عینی و عملی دیده شود.

وی اضافه کرد: اگر وضعیت نامناسب و زشتی‌های دوران عدم ظهور و زیبایی‌ها و برکت دوره ظهور را به انسان‌ها و جهانیان نشان داده شود به‌طور طبیعی انتظار و اشتیاق به ظهور و حضور امام معصوم در انسان‌ها ایجاد می‌شود.

captcha