کد خبر: 1418059
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۰
آیت‌الله سلیمانی:

کمک به تعلیم و تربیت انسانها نوعی انفاق است

گروه اجتماعی: امام جمعه زاهدان با اشاره به اینکه کمک به تعلیم و تربیت نوعی انفاق است گفت: اگر می‌خواهیم به بهشت الهی راه پیدا کنیم همانطور که در قرآن آمده است بعد از انجام واجبات و فرایض دینی، باید انفاق کنیم.

به گزارش  خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، آیت‌الله عباسعلی سلیمانی، نماینده ولی فقیه در استان روز گذشته، 25 خرداد در همایش «خیرین اندیشه‌ساز» گفت: خیرین به کمک آموزش و پرورش بیایند. سطح فرهنگی برخی از خانواده‌ها در خصوص اهمیت دادن به سواد باید بالا برود و رفع مشکلات فضاهای آموزشی در اولویت کاری آموزش و پرورش قرار گیرد.

سلیمانی در ادامه اظهار کرد: خیرین مدرسه‌ساز می‌توانند بخش عظیمی از مشکلات فضاهای آموزشی را در استان برطرف کنند. احداث و تجهیز مدارس در نقاط مختلف کشور آینده علمی روشنی را برای ایران اسلامی ترسیم می‌کند.

وی ادامه داد: هدف نظام تعلیم و تربیت، رساندن انسان به کمال بی انتهای الهی است بنابراین مسوولان آموزشی و خیرین مدرسه ساز باید با فراهم کردن مدارس با امکانات مناسب، گامی بلند در جهت تربیت انسان های سالم و پرنشاط بردارند.

امام جمعه زاهدان با اشاره به اینکه کمک به تعلیم و تربیت نوعی انفاق است گفت: اگر می‌خواهیم به بهشت الهی راه پیدا کنیم همانطور که در قرآن آمده است بعد از انجام واجبات و فرایض دینی، انفاق کنیم.

وی بیان کرد: کسی که به قصد توسعه و ترویج تعلیم و تربیت به آموزش و پرورش کمک کند انفاق کرده و همانطور که معلمان و فرهنگیان در این راه پیش قدم شده‌اند، سایر اقشار جامعه نیز چنانچه می‌خواهند کار خیری انجام دهند در راه تعلیم و تربیت فرزندان و بچه‌های نیازمند جامعه هزینه کنند.

captcha