کد خبر: 1418348
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۲
استاندار فارس:

ایجاد زیرساخت‌های مادی و معنوی جهت ارتقای فرهنگی ضروری است

گروه اجتماعی:‌ برای ارتقای فرهنگی و نشر فرهنگ ایثار و شهادت تنها نمی‌توان به حرف زدن و شعار دادن تکیه کرد بلکه باید زیر ساخت‌های مادی و معنوی برای پیشبرد اهداف در این زمینه‌ها ایجاد کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، سیدمحمد احمدی، استاندار فارس روز گذشته، 25 خرداد در دیدار با جانشین سپاه فجر استان فارس و مسئولان استانی اردوهای راهیان نور با تأکید بر ارزشمندی این حرکت فرهنگی اظهار کرد: راه ارتقاء و حفظ فرهنگ، پر پیچ و خم و خطرناک است و دشمنان در کمین نشسته‌اند تا با اشاعه ضد ارزش‌ها جامعه اسلامی ایران را با فرهنگ ناب اسلامی خود فاصله دهند.
وی افزود: برای ارتقای فرهنگی و نشر فرهنگ ایثار و شهادت تنها نمی‌توان به حرف زدن و شعار دادن تکیه کرد بلکه باید زیر ساخت‌های مادی و معنوی برای پیشبرد اهداف در این زمینه‌ها ایجاد کرد.
احمدی، آشنایی نسل‌های مختلف انقلاب با تاریخ دفاع مقدس و انگیزه‌های شهدا در دفاع از کیان اسلامی را  نمونه‌ای از ایجاد زیرساخت‌های معنوی دانست و عنوان کرد: همانطور که برای حضور قشرهای مختلف مردم در مناطق عملیاتی به زیرساخت‌ها و  امکانات اقامتی نیاز داریم باید برای زنده ماندن فرهنگ ایثار و شهادت نیز قلب‌های جوان و قشر های مختلف آماده کنیم.
رئیس شورای اداری استان فارس، اردوهای راهیان نور را موجب تقویت روحیه جهادی دانست و افزود: از آنجا که مدیران، مسئولان و خدمتگزاران نظام با حضور در مناطفق عملیاتی همواره روحیه جهاد و خدمت به کشور و نظام را در دل خود زنده نگه می‌دارند و مردم نیز برای شرکت در این اردوها از خود علاقه فروانی نشان می‌دهند، می‌توان فهمید که فضای جبهه‌های حق علیه باطل همچنان در جامعه وجود دارند و در نگاه مردم حضور در فضای جبهه و جنگ ارزشمند است.

captcha