کد خبر: 1418492
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۸
سردار احمدی مقدم:

امنیت مقدمه عدالت است/ نقش دلارهای نفتی در پشتیبانی از تروریسم

گروه سیاسی: سردار احمدی‌مقدم با اشاره به اینکه امنیت مقدمه عدالت است و هر دو مقدمه آبادانی هستند، گفت: تا این دو مقدمه نباشد امکان رفاه و آبادانی وجود ندارد، امنیت زیرساختی پایدار برای آسایش جامعه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، سردار اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی کشور روز گذشته، 26 خرداد در سفر به سیستان و بلوچستان، تأکید کرد: دستانی که برای فتنه‌انگیزی در این منطقه پیدا می‌شود، باید قطع شود.

وی گفت: برقراری امنیت و برچیده شدن فتنه‌های دشمنان مسئله‌ای است که بدون تلاش سربازان، شب‌زنده‌داران و مرزبانان حاصل نمی‌شود و امکان ندارد که جامعه‌ای بدون امنیت و زحمت حافظان آن توسعه پیدا کند.

سردار احمدی مقدم با اشاره به اینکه امنیت، مقدمه عدالت است و هر دو مقدمه رفاه و آبادانی هستند و تا این دو مقدمه نباشد امکان رفاه و آبادانی وجود ندارد، بیان کرد: امنیت زیرساختی پایدار برای دستیابی جامعه به آسایش و رفاه است. هدیه حکومت مصلح جهانی امنیت است، زیرا این مبحث مقدمه عبادت و دینداری است.

این مقام ارشد انتظامی کشور اشاره‌ای به ناامنی در سوریه و عراق داشت و اظهار کرد: آنچه که در این دو کشور به اسم دین اتفاق می‌افتد، همه دست دشمنان است که حتی با پرچم تکفیری‌ها این کار انجام شده و معلوم است که کار تکفیری‌ها یک کار سازمان‌یافته‌ای است که برای تخریب و ضربه‌زدن به اسلام برنامه‌ریزی شده است.

جوانان ساده‌اندیش؛ سربازان پیاده در میدان تفرقه

سردار احمدی مقدم گفت: از دوره صدام با کمک دلارهای نفتی، دست‌های سرویس‌های اطلاعاتی کاملاً آشکار شد و بین پشتیبانان جهانی، پشتیبانان منطقه‌ای و گروه‌های تروریستی و مزدوران یک هماهنگی اتفاق افتاده است و از احساسات پاک جوانان ساده‌اندیش نیز استفاده می‌کنند و از آن‌ها به‌عنوان سرباز پیاده در میدان تفرقه و فتنه استفاده می‌کنند و اما این چیزی است که در ایران اسلامی به جهت هوشیاری رهبر و آگاهی علما و متنفذین و ریش‌سفیدان شیعه و سنی، نتوانستند این فتنه‌ها را اجرایی کنند.

وی تصریح کرد: معلوم است که فتنه‌ها و حربه‌ها برای خدمت به اسلام نیست بلکه هدفمندانه برای تخریب چهره اسلام است وگرنه تکفیری واقعیت ندارد و ساخته دشمن است که جلوی پیشرفت اسلام را در دنیا بگیرد.

فرمانده نیروی انتظامی اشاره‌ای به حادثه تاسوکی و حمله به مسجد علی ابن ابی طالب(ع) کرد و گفت: این حوادث می‌توانست مبنای شعله‌ورشدن و آتش فتنه بین سنی و شیعه  باشد اما آگاهی و هوشیاری علما، بزرگان، مسئولان و مردم از آن جلوگیری کرد.

این مقام ارشد انتظامی کشور با تأکید بر اینکه دشمنان تحمل امنیت پایدار در استان سیستان و بلوچستان را ندارند، ادامه داد: در کنار برخی مناطق بسیار نا امن و کانون تروریسم، استان سیستان و بلوچستان منطقه‌ای امن است.

وی گفت: اگر جرایمی چون مواد مخدر، قاچاق کالا، سوخت و سایر جرایمی که مرتبط با مرز است را از این استان برداریم و با سایر استان‌ها مقایسه کنیم، می‌بینیم که پرونده جرایم این استان از همه استان‌ها پایین‌تر است.

سردار احمدی مقدم اشاره‌ای به برخی ناامنی‌ها در جنوب استان کرد و گفت: شرایط کنترل مرز جنوبی استان با کمک سپاه و نیروی انتظامی با سرعت در حال تکمیل است که در شرایط عادی حدود پنج سال طول می‌کشد ولی با بسیج تجهیزات، امکانات و نیروی انسانی کمتر از موعد مقرر به نتیجه خواهیم رسید.

وی تأکید کرد: امنیت مقدمه عدالت، خدمت‌رسانی و توسعه است و می‌توانیم ادعا کنیم که استان سیستان و بلوچستان هیچ نقطه ناامنی برای سرمایه‌گذاری حتی در نقطه صفر مرزی ندارد.

وی بیان کرد: امروز می‌توانیم این ادعا را داشته باشیم که استان در کانون و نقطه اوج توسعه و.... قرار گرفته و باید این مقوله را قدر بدانیم و باید توجه داشته باشیم که مانعی توسط دشمنان ایجاد نشود که مسیر توسعه و خدمت‌رسانی را با مشکل مواجه کند.

هزاران نفر در مناطق سنی‌نشین عراق بی‌خانمان شدند

سردار احمدی مقدم اشاره‌ای به جنایات دشمنان در مناطق سنی‌نشین عراق و سوریه کرد و گفت: امروزه می بینیم که میلیون‌ها نفر در مناطق سنی‌نشین عراق و سوریه بی‌خانمان شده و یا جان خود را از دست داده‌اند. برای آن‌ها که زندگی می‌کنند زمینه تعلیم و تربیت نیست و این مناطق به کانون ناامنی تبدیل شده که بزرگترین ضربه به اهل سنت است.

وی با تأکید بر اینکه کوچکترین غفلت ممکن است هزینه سنگینی را تحمیل کند، ادامه داد: در حوزه مرزبانی تصمیم‌های جامع و خوبی گرفته شده و با کمک سپاه امکانات زیادی را به منطقه گسیل کرده‌ایم که با سرعت زیادی در حال پیشرفت است.

اولویت در امنیت سیستان و بلوچستان، مرزهاست

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه اولویت ما در استان مرزهاست، گفت: تقویت نیروی انسانی استان، منابع مالی و تجهیزات، گام‌های اساسی است که با استقرار فرماندهی جدید انجام خواهد گرفت.

فرمانده نیروی انتظامی اشاره‌ای به نگرانی‌های شهروندان نسبت به جنوب استان داشت و عنوان کرد: با تقویت منطقه، بسیج امکانات و همچنین تعامل نهادها و طوایف و مردم عزیز استان این دغدغه نیز خاتمه می‌یابد.

captcha