کد خبر: 1419909
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۱
در آموزش و پرورش استان فارس انجام شد؛

تشکیل دبیرخانه دائمی فعالیت‌های فرهنگی، هنری با محوریت قرآن

گروه جامعه: همزمان با برگزاری نخستین گردهمایی رؤسای ادارات فرهنگی، هنری آموزش و پرورش با محوریت قرآن، دبیرخانه دائمی فعالیت‌های فرهنگی هنری با محوریت قرآن در اداره‌کل آموزش و پرورش استان فارس تشکیل شد.

محمدرضا مسیب‌زاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه نخستین گردهمایی رؤسای ادارات فرهنگی، هنری آموزش و پرورش سراسر کشور با رویکرد قرآنی از روز گذشته، 27 خردادماه در استان فارس آغاز شده است، گفت: این گردهمایی دو روزه، عصر امروز، 28 خردادماه به کار خود پایان می‌دهد.
وی درباره ضرورت برگزاری گردهمایی رؤسای ادارات فرهنگی و هنری آموزش و پرورش با رویکرد قرآنی اظهار کرد: از آنجایی که در عرصه فعالیت‌های قرآنی باید از همه زمینه‌ها استفاده شود و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری «آنچه در قالب هنر نگنجد ماندنی نیست» تلاش داشته‌ایم طی برگزاری این گردهمایی بتوانیم فعالیت‌های فرهنگی و هنری را با الگو گرفتن از قرآن نشر دهیم تا قرآن به خوبی در جان و روح دانش‌آموزان بنشیند.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش افزود: روز گذشته همزمان با نخستین روز از گردهمایی رؤسای ادارات فرهنگی و هنری آموزش و پرورش، تصمیمات خوبی برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی، هنری دانش‌آموزان با محوریت قرآن کریم گرفته شد و دبیرخانه این طرح نیز در اداره‌کل آموزش و پرورش استان فارس تشکیل شد تا با فعالیت‌ این دبیرخانه، فعالیت‌های فرهنگی و هنری دانش‌آموزان با محوریت قرآن کریم دنبال شود.
وی با اشاره به نمایشگاه بین‌المللی قرآن اظهار کرد: اینکه در یک سال یک ماه به عنوان ماه قرآن در نظر گرفته شود و در این ماه یک نمایشگاه قرآن برگزار شود، شاید در حین خوب بودن کافی نباشد و لازم است که فعالیت‌های قرآنی در طول سال اجرا شود. ما تلاش کرده‌ایم با برگزاری این گردهمایی، زمینه‌ای را فراهم کنیم تا دانش‌آموزان در طول سال فعالیت‌های فرهنگی و هنری با محوریت قرآن را انجام دهند.
مسیب‌زاده یادآور شد: اگر در طول سال بتوانیم یک جریان قرآنی خوبی داشته باشیم و به دانش‌آموزان بگوئیم که آثار فرهنگی و هنری آنها با محوریت قرآن در نمایشگاه قرآن عرضه خواهد شد، آنها ممارست بیشتری برای خلق آثار هنری خواهند داشت و تلاش بیشتری می‌کنند تا آثار فرهنگی و هنری با محوریت قرآن کریم خلق کنند.
وی افزود: هدف اصلی از برگزاری گردهمایی رؤسای فرهنگی، هنری آموزش و پرورش این است که تمامی استان‌ها و مناطق آموزش و پرورش نسبت به اجرای فعالیت‌های فرهنگی و هنری با محوریت قرآن اشراف داشته باشند و یک جریان فرهنگی و هنری برای نخستین بار با محوریت قرآن در سطح آموزش و پرورش اتفاق بیفتد.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش درباره برنامه‌های نخستین روز گردهمایی رؤسای ادارات فرهنگی، هنری در استان فارس گفت: سخنرانی مدیرکل فرهنگی و هنری آموزش و پرورش، سخنرانی معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان فارس، سخنرانی یکی از معلمان هنرمند قرآنی و جانباز استان فارس، زیارت حرم حضرت شاه‌چراغ(ع)، زیارت علی‌بن حمزه، دیدار از حافظیه و... از جمله برنامه‌های نخستین روز این گردهمایی بود.
وی با بیان اینکه برنامه‌های دومین روز گردهمایی رؤسای ادارات فرهنگی و هنری آموزش و پرورش از صبح امروز، 28 خردادماه آغاز شده است، گفت: سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین امیری از اساتید حوزه و دانشگاه، ارائه نظرات مدیران فرهنگی و هنری استان‌ها، زیارت قبول شهدای گمنام استان فارس و بازدید از نگارخانه ایمان و اندیشه استان فارس از جمله برنامه‌هایی است که در دومین روز گردهمایی دنبال می‌شود.
یادآور می‌شود، نخستین گردهمایی رؤسای فرهنگی، هنری آموزش و پرورش به همت اداره‌کل فرهنگی، هنری آموزش و پرورش و با همکاری اداره‌کل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش در حال برگزاری است.

captcha