کد خبر: 1420832
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۵

سخنگوی اتحادیه قاریان مصر برکنار شد

گروه بین‌الملل: اتحادیه قاریان و حافظان قرآن مصر محمد حسانین الساعاتی، سخنگوی رسمی این اتحادیه را به خاطر نشر اخباری درباره قاریانی که به سبک شیعیان اذان گفته‌اند، برکنار کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «المختصر نیوز»، اتحادیه قاریان و حافظان مصر محمد حسانین الساعاتی، سخنگوی رسمی این اتحادیه را با حکم رسمی صادر‌شده از سوی شیخ محمد محمود طبلاوی، رئیس اتحادیه و با موافقت شیخ حلمی الجمل، معاون اتحادیه، برکنار کرد.
دلیل این برکناری انتشار اخباری درباره قاریانی است که عضویت آنان در اتحادیه قاریان و حافظان مصر لغو شده است، محمد حسانین الساعاتی همچنین، اقدام به انتشار دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات این قاریان در روزنامه «عقیدتی» مصر کرده بود که منجر به برکناری وی شد.
الساعاتی که از خبرنگاران روزنامه عقیدتی است، طی سخنانی در دفاع از خود گفت: «من امانتدار هستم و دیدگاه‌های قاریان را به عنوان یک روزنامه‌نگاری که کارش پوشش اخبار قاریان است، نقل کرده‌ام».
وی تصریح کرد: «من درباره قاریان حقیقت را که بیانگر دیدگاه آنان است، گفته‌ام، مسئله‌ای که سبب شد اتحادیه قاریان مصر مرا به ایجاد آشوب علیه اتحادیه متهم کند».
بنا بر این گزارش، محمد حسانین الساعاتی پیش‌تر طی گزارشی در روزنامه عقیدتی دیدگاه‌های احمد نعینع، شیخ عبدالفتاح طاروطی، شیخ فرج‌الله شاذلی و شیخ طه نعمانی، چهار قاری مصری را که به دلیل سفر به ایران و عراق و گفتن اذان به سبک شیعی، عضویت آنان از اتحادیه قاریان مصر لغو شده بود، منتشر کرد.

captcha