کد خبر: 1420865
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۳ - ۰۶:۴۶

انتشار پیام فرماندار اسلامشهر به مناسبت گرامیداشت هفته قوه قضائیه

خبرنگاران افتخاری/ ساسان حق‌شناس: امیراله حقیقی به‌مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت‌الله بهشتی و ۷۲ تن از یاران باوفایش و هفته قوه قضائیه پیامی صادر کرد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در متن این پیام آمده است: «هفته قوه قضائیه فرصتی مغتنم برای تکریم تلاش خالصانه قشر خدوم و متعهد در این قوه است. حضرت علی(ع) به مالک اشتر در نهج‌البلاغه می‌فرماید، حق سنگین است و برداشتن آن دشوار، استخوانی آهنین و اندامی از پولاد می‌خواهد که در زیر بار گران حق فرسوده و خمیده نشود. 

تو ای آهنین پیکر، بار طاقت فرسای وظیفه را مردانه به منزل برسان و بدان بهترین فرصتی که شیطان با تو خلوت می‌کند، میدانی کدام فرصت است، آن موقع که جامه نخوت و تکبر پوشی و از نفس خویش خرسند و شاداب گردی، پس مبادا که در مدت عمر به هر وضعیت که می‌گذرانی خود را بهتر و بالاتر شناسی.

کار و تلاش در عرصه احقاق حق مظلومان و عدالت‌گستری، خدمتی است بس ارزشمند و ستوده و آن‌گاه که این خدمت سترگ در مسیر خدایی و مطابق با احکام و تعالیم دین مبین اسلام باشد، از ارزش والایی برخوردار است.

خادمان مردم و نظام اسلامی در قوه قضائیه باید بر خود ببالند که گام در عرصه‌ای نهاده که مسیر و حاصل تلاش امام راحل(ره) و شهیدان معززی چون شهید آیت‌الله دکتر بهشتی و 72 تن از یاران باوفایش است».

captcha