کد خبر: 1421981
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۴

اعلام اسامی حامیان داعش از 31 کشور/ تأکید عمار الحکیم بر حفظ وحدت ملی

گروه بین‌الملل: رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق با صدور بیانیه‌ای بر اهمیت وحدت بین گروه‌های مختلف جامعه عراق برای مبارزه با تروریسم تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری براثا، سیدعمار الحکیم دیروز، دوم تیرماه، طی نشست شورای مرکزی جریان شهید محراب در دفتر خود در بغداد اعلام کرد: ایستادگی شجاعانه عراقی‌ها، طمع‌ورزی‌ها و طرح‌های اشتباه را متوقف خواهد کرد.
عمار الحکیم از عراقی‌ها خواست که به مسئولیت کامل خود در قبال وطن و مقدسات عمل کنند و در ادامه بر ضرورت ایجاد استراتژی امنیتی تأکید کرد.
وی ضمن تقدیر از مرجعیت دینی عراق(آیت‌الله سیستانی) به خاطر فتوای جهاد کفایی علیه داعش، تصریح کرد: این فتوا درک عمیق آیت‌الله سیستانی از خطری قریب‌الوقوع در عراق را نشان می‌دهد.
عمار الحکیم در پایان ساکنان نینوا، الانبار و صلاح‌الدین را به ایستادگی در برابر تروریسم فراخواند و پیشاپیش فرارسیدن ماه مبارک رمضان را به مسلمانان تبریک گفت.
حمایت مالی 131 نفر از 31 کشور از داعش
براثا همچنین طی گزارشی اسامی حامیان مالی گروهک تروریستی داعش را که در عراق و سوریه فعال هستند، اعلام کرده است.
بنا بر این گزارش، 131 نفر از دانشگاهیان، تاجران و علمای دین که وابسته به 31 کشور جهان هستند، از داعش حمایت مالی می‌کنند که 12 نفر از آنان از سیاستمداران، شخصیت‌های دینی و تجار عراقی هستند.
در این گزارش آمده است: کمک‌های ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس منبع اصلی تأمین مالی گروه‌های تروریستی است و مستندات نشان می‌دهد که این کمک‌ها به هفت شکل مختلف که مهم‌ترین آن صدقات، کمک‌های مالی و زکات است، تأمین می‌شود.
طبق این گزارش، 28 شخصیت سعودی، 12 شخصیت عراقی که 6 نفر از آنان از تاجران بازار عراق هستند، 10 پاکستانی، 8 الجزایری، 6 فلسطینی، 6 مراکشی، 6 شخصیت سنگالی، 6 اندونزیایی، 5 شخصیت کویتی، 4 نفر از اریتره، 3 نفر از ترکیه، 4 نفر از مصر و لبنان، 2 نفر از انگلیس و همچنین شخصیت‌هایی از سودان، اردن، یمن، قطر، بحرین، جزایر کومور، کنیا، سومالی، موریتانی، نیجریه، نپال، سریلانکا، تایلند، و بنگلادش و تعدادی از کسانی که مقیم سوئد، هلند و استرالیا هستند، از داعش حمایت مالی می‌کنند.
در میان اسامی منتشرشده اسامی افرادی همچون ابراهیم بن حمد القعید، استاد سابق دانشگاه عربستان و از تاجران سعودی؛ شیخ ابراهیم بن عبدالرحمن ابراهیم، رئیس انجمن خیریه «البر» عربستان؛ شیخ ابراهیم بن محمد جارالله، استاد دانشگاه و تاجر سعودی؛ ابراهیم بن ناصر الناصر، مبلغ سعودی؛ ابراهیم لوح، مدیر بخش مطالعات دانشگاه «داکار» در سنگال؛ احمد ابوحلیبه، رئیس انجمن مطالعات اسلامی «قدس» در فلسطین؛ احمد حسین دباش، مبلغ عراقی و شیخ اعجاز افضل خان، مسئول جماعت اسلامی «کشمیر» پاکستان دیده می‌شود.

captcha