کد خبر: 1423333
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۵

برگزاری جشنواره «مردم و رمضان» در فرهنگ‌سرای ملل

گروه فعالیت‌های قرآنی: جشنواره قرآنی «مردم و رمضان» با همکاری اداره ارشاد اسلامی شمیرانات و شهرداری منطقه یک در پارک قیطریه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به مناسبت فرارسیدن ماه رمضان، جشنواره قرآنی با عنوان «مردم و رمضان» در پارک قیطریه برپا، همچنین در حاشیه این جشنواره، نمایشگاه قرآنی برگزارمی‌شود.

آئین افتتاحیه این نمایشگاه، روزگذشته، هفتم تیر ساعت 18:30 در سالن فرهنگ برگزار شد.

ساعات کار نمایشگاه در ماه رمضان، 19 تا 1 بامداد است و هنرمندان در طول برگزاری نمایشگاه با برگزاری کارگاه‌های هنری آثار خود را به صورت زنده، خلق و در دسترس بازدیدکنندگان قرار خواهند داد.

علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند همه روزه به نشانی بزرگراه صدر، میدان پیروز، پارک قیطریه، فرهنگسرای ملل مراجعه کنند. همچنین برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 22671718 با کد 021 تماس بگیرند.

captcha