کد خبر: 1423856
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۶
در ایام ماه رمضان؛

نشست قرائت و تفسیر آیات برگزیده قرآن در حوزه‌های قضایی فارس برپا می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی دادگستری فارس از برپایی نشست قرائت و تفسیر آیات برگزیده قرآن هر شب در ماه رمضان در حوزه‌های قضایی این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس،‌ به نقل از روابط عمومی دادگستری فارس، قاضی وحید سروستانی، معاون فرهنگی دادگستری استان فارس گفت: امسال به مانند سالهای گذشته با هدف گسترش فرهنگ قرآنی در دستگاه قضایی محفل انس با قرآن کریم با حضور کارکنان دادگستری استان فارس در شب‌های ماه مبارک رمضان و در کلیه حوزه‌های قضایی استان فارس برگزار می‌شود.
وی افزود: با برنامه‌ریزی و تلاش این معاونت نشست قرائت و تفسیر آیات برگزیده قرآن کریم که پیش از این چهارشنبه هر هفته در مجتمع فرهنگی دادگستری برگزار می‌شد از ابتدای ماه مبارک رمضان و پس از قرائت دعای مبارک افتتاح هر شب برگزار می‌شود.
معاون فرهنگی رئیس کل دادگستری استان فارس با بیان اهداف این اقدام فرهنگی گفت: قرآن سرچشمه همه فضائل اخلاقی است و بهره‌گیری از این سرچشمه معرفت الهی سرلوحه اقدامات فرهنگی در دادگستری استان قرار دارد .
سروستانی افزود: با نیازسنجی از مجتمع‌های قضائی شیراز تلاش شده است پیش از فرارسیدن ماه مبارک رمضان تجهیزات جدیدی را برای استفاده در نمازخانه‌ها و مجموعه فرهنگی استان فراهم سازیم تا به کیفیت بهتر برگزاری مناسب‌ها در ماه رمضان کمک کند.
وی عنوان کرد: امر نیازسنجی سایر حوزه‌های قضائی استان پس از ماه مبارک رمضان در دستور کار این حوزه قرار گرفته تا اجرای برنامه‌های فرهنگی تسهیل بیشتری یابد.
معاون فرهنگی دادگستری فارس در پایان خواستار توجه بیش از پیش مسئولان و همکاران و خانواده‌های کارکنان شاغل در دستگاه قضایی استان در برگزاری هر چه بهتر محافل قرآنی در حوزه‌های قضایی شد.

captcha