کد خبر: 1423979
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۱

روزه‌داری؛ فرصتی مناسب جهت رسیدن به تقوای الهی و مقام شکر

گروه اجتماعی: مدیر عامل بنیاد نشر قرآن و عترت استان سمنان با اشاره به اینکه روزه گرفتن برای رسیدن به تقوای الهی، فلاح و رستگاری و رسیدن به مقام شکر است، گفت: این ماه، ماه خداست و حساب هر کاری برای سالکِ روزه‌دار با خدای متعال است.

مجتبی محمدیان، مدیر عامل بنیاد نشر قرآن و عترت استان سمنان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، با بیان اینکه رمضان ماه خدا و ماه آشنایی با قرآن ‌و در این ماه به قرائت قرآن بسیار تأکید و سفارش شده است، اظهار کرد: ‌بین مسلمانان مرسوم است که در ماه مبارک رمضان بیشتر از ماه‌های دیگر قرآن می‌خوانند و این خود وسیله‌ای است که انسان‌ها با قرآن و معارف الهی آشنایی بیشتر پیدا کنند و برای پیشرفت در صراط الهی از قرآن مجید کسب فیض کنند.
این پژوهشگرعلوم دینی افزود: حضرت‌ علی(ع) درباره تلاوت قرآن و اهمیت آن در ماه مبارک رمضان فرموده‌اند: ای روزه‌دار به تلاوت قرآن در شب‌ها و روزها به خدا تقرب بجوی زیرا کتاب خدا شفاعت‌کننده‌ای است که در قیامت شفاعتش برای قرائت‌کنندگان رد نمی‌شود.

محمدیان ادامه داد: نوع نگرش به ماه مبارک رمضان نباید همچون ماه‌های دیگر سال باشد؛ زیرا ماه رمضان با برکت و رحمت خاص خود به انسان روی می‌آورد که در این راستا حضرت رسول اکرم(ص) می‌فرماید: «به راستى این ماه شما همچون ماه‌هاى دیگر نیست، چون به شما رو کند با برکت و رحمت آید و چون از نزد شما برود با آمرزش گناهان برود، این ماهى است که حسنات در آن دوچندان است، و اعمال خیر در آن قبول است.» و کسی که این ماه را درک می‌کند و شرایط لازم را دارد باید روزه بگیرد و باید تا شب این روزه را ادامه دهد تا از تقوی الهی بهره بیشتری ببرد و خود را به فلاح و رستگاری برساند و در حقیقت از شکر گزاران نعمت‌های بیکران الهی شود.
مدیر عامل بنیاد نشر قرآن و عترت استان سمنان با اشاره به اینکه روزه گرفتن برای رسیدن به تقوای الهی، فلاح و رستگاری و رسیدن به مقام شکر است، یادآور شد: این ماه، ماه خداست و حساب هر کاری برای سالکِ روزه‌دار با خدای متعال است؛ از این رو از همه ماه‌ها افضل است و روزها و شب‌هایش از همه روزها و شب‌ها افضل و برتر است و بلکه تمام ساعات و لحظه‌هایش بهترین و برترین لحظه‌ها است. حال که همه ما به میهمانی خدا دعوت شده و در سفره کریمانه‌اش راه یافته‌ایم، باید از این فرصت به بهترین وجه بهره بگیریم.

ماه رمضان بهترین ماه جهت محاسبه و مراقبه است
وی با بیان اینکه این ماه بهترین ماه محاسبه و مراقبه است و انسان مؤمن بیشترین ارتباط را می‌تواند با خدای محبوب برقرار سازد و زیباترین حالات معنوی را می‌تواند کسب کند، اظهار کرد: پیامبر اکرم(ص) فرمودند: در این ماه زیاد تهلیل،‌ تکبیر، تحمید و تمجید الهی را داشته باشید، زیرا این ماه بهار فقرای الی الله است و نیز از پیامبر اکرم(ص) نقل شده که فرمود:«براستی، بهشت مشتاق چهار نفر است: کسی‌که گرسنه‌ای را سیر کند و آنکه زبان خویش را حفظ کند و تلاوت‌کننده قرآن و روزه دار ماه مبارک رمضان.»
این پژوهشگر علوم دینی افزود: این ماه شروع ماه سالکان الی‌الله است. و کسانی‌که در صددند رابطه خود را با خدای متعال تقویت کنند و انس با حضرت حق را بهترین لحظه‌های زندگی خود می‌دانند و بدون شک هر کس که بهره بیشتری از باطن و سر این ماه ببرد، به همان اندازه از مسابقه معنوی و پاداش عظیم الهی در روز عید فطر بیشتر بهره‌مند می‌شود.

captcha