کد خبر: 1424187
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۴

نشست هم‌اندیشی روحانیون طرح اوقات فراغت تابستان در بروجن برگزار شد

خبرنگاران افتخاری/ محمدامین آقائی: روحانیون طرح اوقات فراغت تابستان شهرستان بروجن به‌منظور شناسایی نقاط قوت و ضعف برنامه‌های سال‌های گذشته و نیز ارائه راهکارهای جدید و بهتر گردهم آمدند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام مجید الهیان، رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجن در نشست روحانیون و مبلّغات طرح اوقات فراغت تابستان سال جاری گفت: در اوقات فراغت تابستان امسال که مصادف است با ماه مبارک رمضان، مساجد شهرستان بروجن پذیرای جوانان و نوجوانان بانشاطی است که تشنه علوم و معارف قرآنی و اسلامی هستند.

وی افزود: نحوه گذراندن اوقات فراغت، چه از جنبه‌هاى مثبت و سازنده و چه از جنبه‌هاى مخرب و فسادانگیز، در حدى است که سایر جنبه‌هاى زندگى هر فرد را به‌طور چشم‌گیرى تحت‌الشعاع قرار مى‌دهد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجن اظهار کرد: طبیعى است جوان کنجکاو و پرانرژى اگر از تفریحات سالم، کلاس‌های آموزشی قرآن و احکام اسلامی و جلسات پرسش و پاسخ و گفتمانی برخوردار نباشد و این امکان را نداشته باشد که با ثمربخش کردن وقت آزاد خود روحیه کنجکاو و خلاق خویش را ارضا کند، امکان اینکه به‌سوى فعالیت‌ها و تفریحات ناسالم کشیده شود، زیاد است.

الهیان با اشاره به تهاجم فرهنگی غرب در کشورهای اسلامی عنوان کرد: جامعه سالم جامعه‌اى است که اعضاى آن بتوانند ضمن رفع نیازهاى زندگى از طریق اشتغال متعارف، از سرگرمى‌هاى سالم، روابط انسانى مطلوب و شعف عاطفى که از صرف صحیح اوقات فراغت خویش حاصل مى‌کنند چنان مسرور شوند که براى لذتى زودگذر، راه انحراف در پیش نگیرند.

وی گفت: به‌منظور تحقق اهداف مقدس نظام اسلامیمان، از مسئولان استانی و کشوری خواهشمندیم با سرمایه‌گذارى، برنامه‌ریزى و سیاست‌گذارى مناسب، عنایت بیشترى به اوقات فراغت نوجوانان و جوانان شود.

یادآور می‌‌شود، در اوقات فراغت تابستان 1393 در مساجد شهرستان بروجن 15 هسته فرهنگی جوان آقایان و بانوان مشغول به فعالیت هستند.

 

captcha