کد خبر: 1425244
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۷
برومندی خبر داد:

تخصیص بودجه جهت احداث دارالقرآن تخصصی در مرودشت

گروه اجتماعی: منتخب مردم شهرستان‌های مرودشت،‌ پاسارگاد و ارسنجان در مجلس گفت: با توجه به فراهم بودن شرایط جهت ساخت دارالقرآن تخصصی مرودشت، در سال جاری بودجه‌ای جهت آغاز اجرای این طرح اختصاص می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، محمد مهدی برومندی، منتخب مردم شهرستان‌های مرودشت،‌ پاسارگاد و ارسنجان در مجلس شورای اسلامی امروز، 11 تیر در دیدار با رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مرودشت گفت: با توجه به فراهم بودن شرایط جهت ساخت دارالقرآن تخصصی شهرستان مرودشت، در سال جاری بودجه‌ای جهت آغاز اجرای این طرح فرهنگی مهم اختصاص خواهد یافت.
وی با اشاره به نامگذاری سال به نام «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» افزود: توجه ویژه به بخش فرهنگ و برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی از اولویت‌های تمام نظام اسلامی است.
بنا بر این گزارش، حجت‌الاسلام محمد اسماعیل زارع، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مرودشت نیز در این دیدار گزارشی از فعالیتها و برنامه‌های فرهنگی و مذهبی اداره تبلیغات اسلامی ارائه کرد.
وی با بیان اینکه مهمترین مشکل اداره تبلیغات اسلامی مرودشت نداشتن ساختمان اداری و دارالقرآن است، افزود: در صورتی که زیرساخت مورد نیاز برای فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی فراهم شود، اداره تبلیغات اسلامی نقش اساسی و پایدار در توسعه فرهنگی شهرستان خواهد داشت.

captcha