کد خبر: 1428523
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۵

جشن میلاد کریم اهل بیت(ع) در رادیو سلامت

خبرنگاران افتخاری/ رقیه بقائی: شبکه رادیویی سلامت همزمان با سالروز ولادت فرخنده امام حسن مجتبی(ع) ویژه برنامه‌های متنوعی را تقدیم شنوندگان صدای دانش، نشاط و آرامش می‌کند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی رادیو سلامت، ویژه برنامه «و خدا گفت سلام» به تهیه‌کنندگی موسی نظری و گویندگی معصومه نوازنی کاری از گروه سلامت معنوی و سبک زندگی سالم رادیو سلامت از ساعت 19:30 به مدت 120 دقیقه با موضوع «بخشش» از صدای دانش، نشاط و آرامش پخش می‌شود.

همچنین برنامه «تابیکران» این گروه نیز قبل از اذان ظهر به مدت 35 دقیقه فضائل اخلاقی امام حسن مجتبی(ع) را بررسی می‌کند. برنامه «صبح زندگی» شبکه رادیویی سلامت نیز از ساعت 7 به موضوع «همدلی و همیاری» خواهد پرداخت.

گروه سلامت روان و خانواده این شبکه رادیویی در برنامه «زندگی جاری است» از ساعت 10:20 به مدت 40 دقیقه به بررسی «ویژگی‌های شخصیتی امام حسن مجتبی(ع) به عنوان الگویی در قرنی که استرس و اضطراب حاکم است» می‌پردازد.

برنامه «سلام جوانی» به تهیه‌کنندگی بهرام رحمانی و گویندگی ندا خواجه نوری کاری از گروه سلامت و تفریحات نیز از ساعت 17 به مدت 40 دقیقه با حضور کارشناسان موضوع «الگوپذیری جوانان از سیره امام حسن مجتبی(ع)» را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد.

یادآور می‌شود، این ویژه برنامه‌ها به منظور معرفی ابعاد شخصیتی حضرت امام حسن مجتبی(ع) و معرفی الگوهای موفق زندگی به نسل جوان از صدای دانش، نشاط و آرامش پخش می‌شود.

captcha