کد خبر: 1429095
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۸

حضور ۱۰۸ فیلم سینمایی در شانزدهمین جشن سینمای ایران

گروه هنر: ۱۰۸ فیلم متقاضی شرکت در جشن سینمای ایران شده‌اند که از این میان در هفته اول ۲۱ فیلم برای داوران شانزدهمین جشن سینمای ایران به نمایش درآمد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی شانزدهمین جشن سینمای ایران، 108  فیلم  متقاضی شرکت جشن سینمای ایران شده‌اند که از این میان در هفته اول 21 فیلم برای داوران شانزدهمین جشن سینمای ایران به نمایش در آمد که اسامی آن به شرح زیر است:

«پنجاه قدم آخر» به کارگردانی کیومرث پوراحمد، «صبح خاکستر» به کارگردانی  حسن ناظر، «یکی از ما دو نفر» به کارگردانی تهمینه میلانی، «بی خداحافظی» به کارگردانی احمد امینی، «پیمان»  به کارگردانی  قاسم فهیم خواه، «زندگی با چشمان بسته» به کارگردانی رسول صدرعاملی، «نارنجی پوش» به کارگردانی داریوش مهرجویی، «کنسرت روی آب» به کارگردانی جهانگیر جهانگیری، «بغض» به کارگردانی رضا درمیشیان، «پل چوبی» به کارگردانی  مهدی کرم پور، «فیتیله و ماه پیشونی» به کارگردانی آرش معیریان، «چک» به کارگردانی کاظم راست گفتار، «زندگی خصوصی آقای و خانم میم» به کارگردانی روح‌الله حجازی، «من مادر هستم» به کارگردانی فریدون جیرانی، «من و زیبا» به کارگردانی فریدون حسن‌پور، «آدم آهنی» به کارگردانی رحیم بهبودی‌فر، تهران 1500 به کارگردانی بهرام عظیمی، «یکی میخواد باهات حرف بزنه» به کارگردانی منوچهر هادی، «پیتزا مخلوط» به کارگردانی حسین قاسمی جامی، «ساعت شلوغی» به کارگردانی آرش معیریان، «پذیرایی ساده» به کارگردانی مانی حقیقی.

captcha