کد خبر: 1429737
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۳

همایش روحانیان، مبلغان و ائمه جماعات لامرد برگزار شد

گروه اجتماعی: همایش مبلغان، ائمه جماعات و مبلغان دینی شهرستان لامرد به‌مناسبت ایام ماه مبارک رمضان در این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، همایش مبلغان، ائمه جماعات و مبلغان دینی شهرستان لامرد به‌مناسبت ایام ماه مبارک رمضان امروز، 23 تیر با حضور امام جمعه و منتخب مردم لامرد در مجلس شورای اسلامی در این شهرستان برگزار شد.
حجت‌الاسلام سید نصرت‌الله احسانی‌فر، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان لامرد در این همایش که در مسجد امام جعفرصادق(ع) برگزار شد، هدف از برگزاری این همایش را ارائه گزارشی از فعالیتهای اداره تبلیغات اسلامی لامرد و معرفی برخی از راهکارها دانست.
وی عنوان کرد: ماه رمضان فرصت مناسبی برای تبلیغ و نشرفرهنگ اهل بیت(ع)، بیان احکام الهی و مسائل اخلاقی که امیدواریم بتوانیم در اشاعه این فرهنگ موفق عمل کنیم.
حجت‌الاسلام احسانی‌فر ابراز کرد: از جمله برنامه‌های این ماه برپایی مراسم لیالی قدر است که فرصتی برای تبلیغ معارف دینی و چگونه زندگی کردن در راه خدا و تعاملی با خود و خدای خود است تا بتوانیم به قرب الهی برسیم.
وی خاطرنشان کرد: این ماه، ماه خوبیها، محبت و خدمت به مردم است و هر عمل خیر در آن چندین برابر ثواب و پاداش نزد خداوند دارد، پس باید تا می‌توان در این ماه به مردم خدمت کرد و گره از مشکلات آنان گشود.

captcha