کد خبر: 1429905
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۶
حجت‌الاسلام حاتمیان بیان کرد:

ایجاد جریان‌های تکفیری؛ کم‌هزینه‌ترین راه برای تحقق اهداف استکبار در منطقه

گروه اجتماعی: مدیرکل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: صهیونیست‌ها راهی کم‌هزینه و با بازدهی بالا را انتخاب کردند تا به‌وسیله آن، عده‌ای نادان و متحجر از جمله داعش به جان مسلمانان بیفتند و از این طریق، به اهداف شوم خود در منطقه دست پیدا کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد حاتمیان، مدیرکل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی کشور در همایش «گروه‌های تروریستی در جهان اسلام» که شب گذشته، 23 تیرماه در زاهدان برگزار شد، گفت: جریان‌ تکفیری محصول امروز و دیروز نیست، بلکه حداقل از قرن هفتم این اندیشه شوم و تفکر ناپاک برای مقابله با آموزه‌های ناب دین اسلام وجود داشته و همواره موجب خدشه‌دار شدن سیمای اسلام شده است.
مدیرکل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی کشور ادامه داد: جریان‌های تکفیری، دشمن شماره یک خود را نه صهیونیست و غرب، بلکه دین اسلام و به‌ویژه مذهب تشیّع می‌داند.
وی افزود: گروه‌ تروریستی داعش اخیراً در بیانیه‌ای بسیار صریح اعلام کرد که دشمن اصلی و شماره یک ما، اسرائیل و صهیونیست نیست، بلکه منافقین، که منظورشان همان اهل‌تشیّع است، می‌باشد.
حاتمیان بیان کرد: صهیونیست‌ها در سال‌های اخیر شکست‌های سختی را از سوی نیروهای مقاومت مسلمان متحمل شدند، بنابراین راهی کم هزینه و با بازدهی بالا را انتخاب کردند تا بوسیله آن، عده‌ای نادان و متحجر از جمله جریانات تکفیری، به جان مسلمانان بیفتند و از این طریق، به اهداف شوم خود در منطقه دست پیدا کنند.
وی اظهار کرد: گروه‌های تکفیری که همه را به غیر از خود، کافر و مشرک می‌دانند، در سال‌های دور نیز وجود داشته‌اند، از جمله گروهی از وهابیون که حدود سال  1218 قمری به کربلا حمله کردند و بارگاه امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) را تخریب کردند و طلاها و جواهرات مردم را به‌عنوان غنیمت، غارت کردند.
مدیرکل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی افزود: یک سال پس از آن حادثه، این سپاه وهابی به نجف یورش بردند و سپس در سال 1220 هجری قمری، به مدینه حمله کردند و حرم پیامبر اسلام(ص) را محاصره کردند.
وی اظهار کرد: این گروه‌های تندرو هر چند سالی،  دوباره قدرت می‌گیرند و امروز، این تروریست‌ها با پشتیبانی قدرت‌های استکباری و با هدف جلوگیری از بیداری اسلامی در منطقه، مجموعه امت اسلامی و برادرانی که زیر چتر اسلام قرار دارند، را هدف توطئه قرار داده‌اند.
حاتمیان بیان کرد: دنیای استکبار بیش از همه کشورها، نظام اسلامی ایران را مورد نشانه قرار داده‌ است و سعی می‌کند تا با کمک افراد فریب‌خورده، از داخل به ما ضربه بزند که به فضل الهی و به لطف پایه‌گذاری قوی حضرت امام خمینی(ره) و رهبری‌های داهیانه مقام معظم رهبری، ره به جایی نبرده و نخواهند برد.
مدیرکل ادیان و مذاهب معاونت امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی یادآور شد: ان‌شاء‌الله امت اسلامی از این خدعه و فتنه ویرانگر با تکیه بر اصل وحدت اسلامی به صحت و سلامت عبور خواهد کرد و آتش این جنگ و جریانات تندرو، دیر یا زود دامن خود آنان را خواهد گرفت.

captcha