کد خبر: 1429974
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۷

جشنواره نماهنگ رضوی فرصتی مناسب برای معرفی فرهنگ رضوی است

گروه هنر: برگزاری جشنواره رضوی فرصتی مناسب برای نشان دادن توانایی، قدرت و ظرفیت منطقه برای معرفی فرهنگ رضوی و جایگاه امامت و ولایت در جامعه است.

حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی، معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، گفت: میزبانی جشنواره نماهنگ رضوی برای استان لرستان یک افتخار بزرگ است و مایه مباهات مردم ولایت‌مدار لرستان است که میزبان این جشنواره رضوی هستند.

وی با اشاره به این‌که در این جشنواره کارهای هنری که استان‌ها و شهرستان‌ها باید انجام دهند از قبل مشخص شده است، افزود: این کار باعث می‌شود از توانایی هر منطقه برای معرفی فرهنگ رضوی و جایگاه امامت و ولایت استفاده شده و از ظرفیت‌ها و دل‌نوشته‌های افراد برای معرفی جایگاه امام رضا(ع) در تاریخ و فرهنگ جامعه بهره کافی و وافی را ببریم.

حجت‌الاسلام غلامی ادامه داد: برگزاری چنین جشنواره‌هایی که یک کار فرهنگی و هنری است می‌تواند از طرق مختلف و با ارائه برنامه‌های گوناگون به رشد و نبوغ فکری افراد جامعه کمک کند.

معاون تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به این‌که براساس اعتقاد و هویت اسلامی ما، بهترین الگو، زندگی ائمه اطهار(ع) است، گفت: ما می‌توانیم براساس نگرش امام رضا(ع) به جامعه، جوانان، خدمات اجتماعی، برخوردهای اجتماعی، نگرش ایشان به خانواده و جایگاه خانواده یک الگو اسلامی برای زندگی خانواده‌های ایرانی به‌‌ویژه مردم لرستان داشته باشیم که اعتقاد خاصی به جایگاه امام رضا(ع) دارند و با کمال میل و علاقه‌ای که به امام رضا(ع) دارند در مجالس مربوط به این امام همام شرکت می‌کنند.

captcha