کد خبر: 1430064
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۲
مدرس دانشکده علوم قرآنی خمین تأکید کرد:

لزوم سرمایه‌گذاری برای اشاعه فرهنگ قرآنی در جامعه/ انس با قرآن مختص گروه خاصی نیست

گروه فعالیت‌های قرآنی: رحمتی بر لزوم سرمایه‌گذاری برای اشاعه فرهنگ اسلامی ـ قرآنی مبتنی بر برنامه‌ریزی دقیق و حساب شده تأکید کرد.

رضا رحمتی، مدرس دانشکده علوم قرآنی خمین در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، بر لزوم سرمایه‌گذاری برای اشاعه فرهنگ اسلامی و قرآنی مبتنی بر برنامه‌ریزی دقیق و حساب شده تأکید کرد و گفت: متأسفانه کشورهای غربی برای نهادینه شدن افکار پوچ و توخالی خود از تمامی ظرفیت و سرمایه خویش با بهره‌مندی از کارشناسان مجرب استفاده می‌کنند؛ از این‌رو کارشناسان نخبه و کاربلد نظام مقدس ایران باید با ساخت برنامه‌های قوی‌تر و اثرگذارتر در مقابل تهاجمات و برنامه‌های شوم آنان ایستادگی کنند.

رحمتی با بیان این نکته که خوشبختانه دشمنان به‌واسطه وجود بابرکت ائمه معصومین(ع) و شخصیت‌هایی چون امام راحل و رهبر فرزانه انقلاب نتوانستند اهداف شوم خویش را در جامعه اسلامی ایران گسترش دهند، اظهار کرد: ملت شریف ایران هیچگاه اجازه نمی‌دهند که ایادی زورگو و متجاوز مناسبت‌های مذهبی همچون محرم، صفر، رمضان و دیگر ماه‌های پربرکت را از آنان گرفته شود؛ لذا با تمامی قوا از اسلام و اهداف متعالی آن پاسداری می‌کنند.

با مقوله فرهنگ به جنگ تهاجم فرهنگی برویم

مدرس دانشکده علوم قرآنی خمین ضمن با بیان این مطلب که باید با مقوله فرهنگ به جنگ تهاجم فرهنگی برویم، اضافه کرد: اگر در حیطه اجرای برنامه‌های فرهنگی درست از فرهنگ مستهجن غرب عقب بمانیم خواه ناخواه دشمنان تمامی مقدسات دینی و اسلامی ما را احاطه می‌کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه تفکر مردم، فرهنگ را می‌سازد و اگر مشکلات درست تبین نشود به مشکل برمی‌خوریم، بر لزوم حفظ شئونات اسلامی در ارائه مباحث و تعامل با دیگران تأکید کرد و افزود: خوشبختانه ملت ایران از قرآن کریم و اهل بیت(ع) بهره‌مند هستند و برای مقابله با تهاجمات دشمنان با روحیه جهادی از هیچگونه تلاشی کوتاهی نمی‌کنند.

رحمتی با اشاره به اینکه انس با کلام وحی مختص به گروه و سن خاصی نیست، اضافه کرد: انس با این مصحف شریف به جوانان دهه چهارم بیش از اقشار دیگر جامعه توصیه می‌شود؛ چراکه جوامع غرب آماده‌تر از قبل بوده و برنامه‌های به مراتب قوی‌تری را ارائه می‌دهد؛ از این‌رو تبیین و تشریح نکات مندرج در کلام الهی آنان را در مقابله با ناتوی فرهنگی بیمه می‌کند.

تقویت بنیه اعتقادی نوجوانان و جوانان

وی در ادامه افزود: تقویت بنیه اعتقادی نوجوانان و جوانان، آنان را از قرار گرفتن در تور فرهنگی ایادی مزدور نجات می‌دهد؛ بنابراین بازگشت به قرآن و تبعیت از فرامین الهی فرصتی است که مسلمانان جهان خود را از چنگال غاصبان و خودفروختگان رهایی بخشند.

قرآن؛ ابزاری برای دستیابی فرهنگ صحیح

رحمتی با بیان اینکه دشمنان سال‌های متمادی است که فرهنگ غنی جوامع مسلمان را هدف قرار دادند تا سبک زندگی آنان را تغییر دهند، اضافه کرد: قرآن می‌تواند به‌عنوان ابزاری برای دستیابی به فرهنگ صحیح استفاده شود؛ کما اینکه بسیاری از فعالان قرآنی نیز در این زمینه وارد شده و در حال خدمت‌رسانی هستند.

مدرس دانشکده علوم قرآنی خمین در پایان، ضمن اشاره به تغییر سبک زندگی از تجمل‌گرایی به سبک زندگی اسلامی، اظهار کرد: نهادینه شدن سبک زندگی دینی در جامعه از بروز اختلافات خانوادگی کاسته و از بروز ضربات جبران‌ناپذیر جلوگیری می‌کند.

captcha