کد خبر: 1433173
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۸

حضور باشکوه مردم اسلامشهر در راهپمایی روز قدس

خبرنگاران افتخاری/ ساسان حق‌شناس: مردم روزه‌دار شهرستان اسلامشهر در روز قدس و در حمایت از مردم مظلوم غزه فریادهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سردادند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، همگام با مردم ایران اسلامی، امت خداجوی شهرستان اسلامشهر در روز سوم مردادماه و در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، با شرکت در راهپیمایی روز قدس بار دیگر حمایت خود را از ملت مظلوم غزه و سرزمین‌های اشغالی به نمایش گذاشتند و خشم و نفرت خود را از جنایتکاران رژیم اشغالگر قدس و حامیان جنایتکار آنان ابراز کردند.

در این راهپیمایی باشکوه که از ساعت 11 و از ناحیه سپاه سیدالشهدا(ع) شهرستان اسلامشهر آغاز شد، حجت‌الاسلام سیدرضا اکرمی، رئیس شورای فرهنگی  نهاد ریاست جمهوری، امام‌جمعه و ائمه جماعت مساجد، فرماندار، شهردار و اعضای شورای شهر،  فرماندهان نیروی انتظامی و سپاه پاسداران  ومسئولان ادارات و نهادهای اجرایی در کنار شهروندان که از شهرک‌های اطراف در این محل گردهم آمده بودند، به سمت مصلای امام خمینی(ره) حرکت کردند.

راهپیمایان با سر دادن شعارهای «مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل» و همدردی با مردم مظلوم غزه در رمضان خونین، در  مصلای امام خمینی(ره) حضور یافته و در این محل قطعنامه راهپیمایی با  بندهایی از جمله محکوم کردن سردمداران کفر و جنایت جهانی و مدعین دروغ حقوق بشر و سکوت کشورهای عربی و مجامع بین‌المللی و تأکید بر باز شدن راه‌های ارتباطی غزه و کمک به مردم مظلوم سرزمین‌های اشغالی قرائت و با تکبیر مردم شهرستان اسلامشهر تأیید شد.

یادآور می‌شود، در راهپیمایی امسال شهرستان اسلامشهر با نظارت حسن حبیبی‌پور، مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر و شورای معاونان در طرحی جدید، نمایندگان واحدهای آموزشی، اعضای پایگاه‌های تابستانی، تشکلات پیشتازان و فرزانگان(سازمان دانش‌آموزی)، هلال احمر، بسیج دانش‌آموزی و فرهنگیان،  ورزشکاران کانون‌ها و مراکز ورزشی تربیت بدنی و سایر کادر اداری به همراه خانواده‌های خود در محل آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر گردهم آمده و سپس، به صفوف با شکوه سایر راهپمایان روز قدس پیوستند.

captcha