کد خبر: 1433193
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۱:۵۸
امام‌جمعه جهرم:

اجرای برنامه‌های قرارگاه فرهنگی ولایت اولین حرکت منسجم طلاب جهرم است

خبرنگاران افتخاری/ عبدالرحمن رحمانیان: حجت‌الاسلام دژکام در دومین نشست اعضای قرارگاه فرهنگی ولایت بیان کرد: اجرای برنامه‌های قرارگاه فرهنگی ولایت اولین حرکت منسجم طلاب جهرم است که انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دومین نشست اعضای قرارگاه فرهنگی ولایت با امام‌جمعه جهرم پس از آغاز به کار این قرارگاه و جهت ارایه گزارش فعالیت‌ها برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین دژکام، امام‌جمعه جهرم در این نشست با بیان اینکه اجرای برنامه‌های قرارگاه فرهنگی ولایت اولین حرکت منسجم طلاب جهرم است که انجام می‌شود، از آن به خلأیی در جهرم یاد کرد که طلاب با عزم ملی مد نظر رهبری انقلاب در تلاش برای جبران آن برآمده‌اند.

امام‌جمعه جهرم گفت: نگاه قرارگاه فرهنگی جهرم با دیگر نقاط کشور متفاوت است و بر اساس اصولی است که در کتاب شذرات‌المعارف مرحوم شاه‌آبادی آمده است.

وی افزود: این کار فعلاً به صورت سازمانی انجام نمی‌شود و افراد خود به اجرای برنامه‌ها می‌پردازند و دیگران را نیز به این امر تشویق می‌کنند و به نیروهای قرارگاه می‌افزایند.

دژکام نیروهای فعال حوزوی این قرارگاه در ابتدای شروع به کار را حدود 300 نفر اعلام کرد و از کشف نیروهای جدید در حین انجام کار سخن گفت و این امر را جزء برنامه‌های قرارگاه دانست.

مسئول قرارگاه فرهنگی ولایت جهرم با بیان اینکه قرارگاه فرهنگی ولایت جهرم در ابتدای راه و در حال تجربه‌آموزی است، اولویت کیفیت اجرای برنامه‌ها بر کمیت آن‌ها را مورد تأکید قرار داد و در اجرای برنامه‌های تبلیغی قرارگاه، مراعات نکاتی که توقع مخاطب باشد و بتواند نگاه مردم به این برنامه‌ها جذب کند را خواستار شد.

امام‌جمعه جهرم بر اوج گرفتن انعکاس برنامه‌های قرارگاه در فضای مجازی تأکید کرد و از مبلّغان مقیم قم که برای ماه مبارک به جهرم آمده‌اند خواست که مردادماه را نیز در جهرم بمانند و برنامه‌های قرارگاه را تا پایان تابستان ادامه دهند.

وی در ادامه با بیان سخنی از رهبر انقلاب که فرمودند «کربلا را بار دیگر تکرار می‌کنیم ولی این بار یزیدیان شکست خواهند خورد»، افزود: باید از اکنون به فکر ماه محرم باشیم و با تشکیل اجتماعی شایسته از همکاران و همراهان قرارگاه فرهنگی، کاری کنیم که در جهرم احساس شود یزیدیان شکست خورده‌اند.

دژکام از اعلام آمادگی حداقل سه هزار نفر برای همکاری با قرارگاه فرهنگی سخن گفت و از آن به لطف خداوند یاد کرد و خواستار نمایاندن آن در قالب اجتماع حامیان فرهنگی در راستای دعوت رهبری انقلاب در سال فرهنگ شد.

نماینده ولی فقیه در شهرستان، روز قدس برای حضور همراهان قرارگاه فرهنگی را فرصتی مناسب برشمرد و با بیان وضعیت اسف‌بار مردم فلسطین و غزه و قتل عام مردم این کشور توسط صهیونیست‌ها بر تعصب و غیرت داشتن مسلمانان بر سرزمین اسلامی تأکید کرد و خواستار حرکت قوی فرهنگی در زمینه تبلیغ بحث غصب سرزمین اسلامی فلسطین در راهپیمایی عظیم روز قدس شد.

وی بر وجود مشکلاتی در درون نظام در رابطه با فلسطین که در سال88 نیز با شعار «نه غزه نه لبنان» خود را نشان داد اشاره کرد و ضمن تأکید بر مقابله با تهاجم فرهنگی گفت: یکی از محورهای فرهنگی که رهبری نگران آن است، لطمه خوردن فرهنگ سیاسی انقلاب اسلامی است.

دژکام در ادامه سخنان خود در این زمینه بیداری و هوشیاری در این زمینه را مورد تأکید قرار داد و خواستار کار و تلاش فرهنگی در این راستا شد.

امام‌جمعه جهرم در پایان سخنان خود به تلاش حساب شده و قوی برای نفوذ وهابیت در جهرم نیز اشاره کرد و با بیان اینکه بی‌تفاوتی در این زمینه موجب بغرنج شدن کارها می‌شود، اظهار کرد: مبارزه و مقاومت برنامه‌ریزی شده با فرقه وهابیت که با پول وهابیون کشورهای حاشیه خلیج فارس تغذیه می‌شوند باید در رأس برنامه‌های فرهنگی باشد.

در ابتدای این نشست، حجت‌الاسلام محمدرضا حسینی، دبیر اجرایی قرارگاه فرهنگی ولایت جهرم با اشاره به آغاز به کار قرارگاه از ابتدای ماه مبارک رمضان، از نیاز این قرارگاه به همفکری و همراهی اعضا و همکاران سخن گفت و گزارشی از فعالیت قرارگاه را ارائه کرد.

وی مبنای کار قرارگاه را کتاب شذرات عنوان و بر مطالعه این کتاب توسط اعضا تأکید کرد و با بیان اینکه قرارگاه در مدیریت اجرایی هیچ گروهی دخالت نمی‌کند به اعتبارات فرهنگی جهرم اشاره کرد و مدیریت نامناسب فرهنگی این اعتبارات و لزوم هماهنگی برنامه‌های فرهنگی را متذکر شد.

یادآور می‌شود، در ادامه برگزاری این نشست نیز تعدادی از مبلّغان قرارگاه به بیان گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در بخش‌های مختلف پرداختند.

captcha