کد خبر: 1433820
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۷

اعلام اسامی فینالیست‌های مسابقه «إِنَّ لِلْمُتَّقِینَ مَفَازًا»/ مرحله نهایی امشب برگزار می‌شود

گروه بین‌الملل: اسامی راه‌یافتگان به مرحله نهایی مسابقه تلویزیونی قرآنی «إِنَّ لِلْمُتَّقِینَ مَفَازًا» شبکه جهانی الکوثر شب گذشته، ۴ مرداد، از سوی کمیته داوری این مسابقه اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی شبکه جهانی الکوثر، فینالیست‌های این مسابقه 5 نفر از 5 کشور ایران، مصر، عراق، لبنان و افغانستان هستند که امشب، 5 مرداد، در مرحله نهایی با یکدیگر رقابت می‌کنند.
سید روح‌الله هاشمی از افغانستان؛ سیدعباس موسوی از ایران؛ کارم الحریری از مصر؛ محمدعلی عماد قاسم از لبنان و حسین طاهر البرزنجی از عراق فینالیست‌های مسابقه إِنَّ لِلْمُتَّقِینَ مَفَازًا هستند که امشب برای کسب مقام‌های اول تا پنجم در این مسابقه شرکت می‌کنند.
شب گذشته محمد رزق و محمود محمد یوسف عقل از مصر و همچنین کریم محسنی از افغانستان و داوود لاچینانی از ایران به عنوان 4 نفر آخر مرحله نیمه نهایی در این مسابقه شرکت کردند که در پایان داوود لاچینانی با امتیاز 25/84 به عنوان نفر برتر معرفی شد، اما با توجه به این که سیدعباس موسوی پیش از این در این رقابت حضور یافته و امتیازی بیشتر از لاچینانی(75/84) را کسب کرده بود، وی به مرحله نهایی راه یافت.
طه محمد عبدالوهاب به عنوان داور لحن از مصر؛ رضوان درویش داور صوت از سوریه؛ شیخ باسم العابدی داور وقف و ابتدا از عراق و سیدمهدی سیف داور تجوید از ایران در کمیته داوری مسابقه حضور دارند و امشب بر رقابت‌های مرحله نهایی نظارت می‌کنند.
جعفر فردی، از قاریان ممتاز کشورمان شب گذشته به عنوان قاری افتخاری در مسابقه إِنَّ لِلْمُتَّقِینَ مَفَازًا آیاتی از کلام‌الله مجید قرائت کرد. استاد احمد ابوالقاسمی قاری افتخاری امشب در مرحله نهایی مسابقه است.
شبکه جهانی الکوثر برای نفرات اول تا پنجم به ترتیب جایزه‌ای بین 5 هزار دلار تا هزار دلار را در نظر گرفته است که در مراسم اختتامیه به آنان اهدا می‌شود.

captcha