کد خبر: 1434386
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۵

جشنواره قرآنی «دسته‌گل‌های محمدی و فاطمی» در محلات برگزار می‌شود

فعالیت‌های قرآنی: مسئول مؤسسه مهد قرآن محلات از برگزاری جشنواره قرآنی دسته گل‌های فاطمی و محمدی در این شهرستان خبر داد.

حسن سلیمی، مسئول مؤسسه مهد قرآن محلات در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: جشنواره دسته گل‌های محمدی و فاطمی به پیشنهاد عباس سلیمی، استاد پیشکسوت قرآنی کشور در این شهرستان برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: عباس سلیمی، قاری بین‌المللی پیشکسوت کشور در بازدیدی که از مؤسسه مهد قرآن محلات داشتند برگزاری جشنواره قرآنی دسته‌گل‌های محمدی و فاطمی را گامی ارزنده جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری به‌ویژه تربیت 10 میلیون حافظ قرآن دانستند.

سلیمی با بیان اینکه ثبت نام از علاقه‌مندان جهت حضور در این جشنواره آغاز شده و تا بهمن ‌ادامه دارد، مطرح کرد: زمان برگزاری جشنواره همزمان با ایام‌الله فرخنده دهه فجر است.

وی با اشاره به اینکه جشنواره دسته‌گل‌های فاطمی و محمدی در دو گروه آقایان و بانوان و در مقطع سنی 6 تا 18 سال برگزار می‌شود، بیان کرد: در این جشنواره متسابقان در رشته‌های حفظ، قرائت، ترجمه و مفاهیم قرآن کریم با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

این مقام مسئول در پایان‌ یادآور شد: دشمنان با ترویج فرهنگ غرب همواره به‌دنبال تضعیف اعتقادت و باورهای مذهبی و اسلامی نوجوانان و جوانان این مرزو بوم هستند؛ لذا برگزاری چنین جشنواره‌هایی اقدامی مهم در راستای خنثی‌سازی توطئه‌های شوم دشمنان است.

captcha