کد خبر: 1435724
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۲
در چهار ماه اول سال‌جاری؛

بیش از ۴۵ وقف جدید در سیستان و بلوچستان ثبت شد

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان گفت: در چهار ماهه نخست سال‌جاری، بیش از ۴۵ وقف جدید با ارزش ریالی بالا در این استان انجام شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل تدینی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: در چهار ماهه نخست سال‌جاری، بیش از 45 وقف جدید در استان سیستان  وبلوچستان انجام شده است که از حیث ارزش ریالی نیز رشد چشمگیری نسبت به سنوات گذشته دارد.

وی ادامه داد: در سال گذشته طبق اطلاعات موجود در سامانه جامع اطلاعاتی موقوفات و اماکن متبرکه کشور، تعداد 60 وقف در استان سیستان و بلوچستان ثبت شد که به‌صورت زمین و برای ساخت مسجد بوده است، اما به لطف الهی و استقبال بی‌نظیر مردم خیر اندیش، اداره‌کل اوقاف وامور خیریه استان در مقایسه بیلان تاریخی ثبت شدن موقوفات استان، رشد سه برابری داشته است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان بیان کرد: علاقه وافر مردم استان در مشارکت در انجام وقف‌های جدید با نیات مورد نیاز جامعه امروز همسو شده است و با اعتمادسازی اوقاف استان در تبیین اهداف متعالی سازمان اوقاف و پیروی از منویات مقام معظم رهبری مبنی بر اجرای دقیق نیات واقفین و عمل امینانه نسبت به وقف، سعی در شفاف‌سازی بیش از پیش اقدامات اوقاف در زمینه وقف به مردم را دارد.

captcha