کد خبر: 1436492
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۸
دارابی تاکید کرد؛

ضرورت تولید فیلم و سریال درباره علم، فناوری و سند چشم‌انداز

گروه هنر: معاون سیمای رسانه ملی مأموریت و وظیفه اصلی مرکز سیمافیلم را تولید آثاری مبتنی بر چهارمحور انقلاب، دفاع مقدس، بیداری اسلامی و سبک زندگی دانست و گفت: تولید فیلم و مجموعه تلویزیونی در حوزه علم و فناوری و سند چشم‌انداز باید در اولویت قرار داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی سیما، علی دارابی؛ معاون سیمای رسانه ملی در ادامه بازدید از شبکه‌ها و مراکز سیما و بررسی روند اقدامات، با مدیران مرکز سیما فیلم دیدار و گفت‌وگویی چهار ساعته داشت و ضمن اطلاع از گزارش کار تولیدات این مرکز، درباره اولویت‌ها و ضرورت‌های کاری سیما‌فیلم سخن گفت.
معاون سیما مأموریت و وظیفه اصلی سیما‌فیلم را مبتنی بر چهار محور اصلی؛ انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، بیداری اسلامی و سبک زندگی اسلامی ایرانی برشمرد و گفت : همه تولیدات سیما فیلم باید نسبت معناداری با این چهار حوزه داشته باشد.
دارابی در این جلسه با تأکید بر اینکه تولیدات سیمافیلم باید به عنوان معیاری برای استاندارد‌سازی در تولید آثار تلویزیونی محسوب شوند گفت: تولید فیلم‌ها و مجموعه‌های تلویزیونی در حوزه‌های علم و فناوری، آینده‌پژوهی، سند چشم‌انداز و پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران ضروری است.

سیمافیلم خانه‌ای برای گردهمایی اصحاب هنر است
معاون سیما در ادامه سخنان خود بر جایگاه مؤثر مرکز سیمافیلم در تولید آثار فاخر تلویزیونی صحه گذاشت و تصریح کرد: این مرکز، در واقع خانه‌ای است برای گرد هم آمدن اصحاب هنر، نویسندگان، تهیه‌کنندگان، کارگردانان و بازیگران و به مدیران مرکز توصیه می‌کنم به برگزاری نشست‌های تخصصی و استفاده از نظرات هنرمندان اهتمام بیشتری داشته باشند.
دارابی چابک‌سازی و کوچک‌سازی ساختار سیما‌فیلم را ستود و افزود: این موفقیت می‌تواند الگوی مناسبی برای بخش‌های دیگر سازمان و شبکه‌های سیما باشد و ایده‌ها باید موضوع، ساختار، ضرورت، زمان و مکان را در برداشته، کاربردی و عملیاتی باشند.
این گزارش حاکی است در این دیدار، محمدرضا معصوم‌زادگان؛ مدیر مرکز سیمافیلم نیز به ایراد سخن پرداخت و گفت: ساختار سیما فیلم به سه گروه برنامه‌ساز ساختاری تغییر شکل پیدا کرده و بر این اساس کارها با برنامه‌ریزی و روال بهتر و سریعتر پیش می‌رود.
در صورت تأمین اعتبار قادر به تولید 50 تا 80 تله‌فیلم به شکل سالانه هستیم
محمدرضا معصوم‌زادگان ادامه داد: 31 سریال کامل مرتبط با مأموریت سیمافیلم در حوزه انقلاب و دفاع مقدس در دستور کار است و  در حوزه تله‌فیلم نیز در صورت تأمین اعتبار می‌توانیم سالانه 50 تا 80 تله‌فیلم تولید کنیم.
وی گفت: در سال گذشته 45 تله‌فیلم پخش شد و در حال حاضر 20 تله‌فیلم آماده پخش است ضمن آن 5 تله‌فیلم نیز در حال تولید است و 5 تله‌فیلم  دیگر طی هفته‌های آینده کلید خواهد خورد.
مدیرمرکز سیمافیلم تصریح کرد: 7 سریال «انقلاب دوم»، «پرواز در ارتفاع صفر»، «شهیدان افراسیابی»، «پسران سفیدرو»، «زیر لب بشمار»، «نفوذی» و «ضلع سوم» آماده تولید است و 6 مجموعه تلویزیونی در مرحله تولید، تدوین و آماده‌سازی قرار دارد و 6 سریال در حال نگارش است که از این میان می‌توان از مجموعه‌ای با موضوع حضرت معصومه(س)،جنگلبان، دشمن مردم و طاعون یاد کرد.

تولید مجموعه الف ویژه «سلمان فارسی» در دستور کار سیمافیلم
حجت‌الاسلام و‌المسلمین حسن رحیم‌زاده؛ مدیر گروه انقلاب و دفاع مقدس سیما‌فیلم نیز در این دیدار گفت: مجموعه‌های الف ویژه «سلمان فارسی»، «شهیدان چمران»، «شهید مهدی باکری»، «شهید‌حسن تهرانی‌مقد»م، «جاویدالاثر احمد متوسلیان» و «خواجه نصیر طوسی» در دستور کار سیما‌فیلم است.
رحیم‌زاده همچنین خبر داد: مستندهای «بعد از تو» با محوریت همسران شهدای خلبان در 13 قسمت،  قسمت دوم «فیلمی ناتمام برای دخترم سمیه»، «قحطی بزرگ» و مستندی با موضوع مذاکرات هسته‌ای ایران با 1+5 از جمله مستند‌های در دست اقدام سیما‌فیلم است.
مدیر گروه انقلاب و دفاع مقدس سیما‌فیلم ادامه داد: مجموعه‌های تلویزیونی «عمار یاسر»، «ضلع سوم»، «گروه 44»، «جنگ بود»، «پرواز در ارتفاع صفر»، «اسیر کوچک»، «سحرخیزان»، «راز» و «طاعون» را از جمله سریال‌های دیگری است که در دستور تولید قرار دارند.
غلامرضا الماسی، مدیر گروه فیلم‌های تلویزیونی «سیما‌فیلم» نیز گفت: 43 طرح برای تله‌فیلم مصوب شده است و طرح‌های قابل توجهی نیز در دستور کار است.
وی «خاطرات شهید باکری» ، «خلیج عدن» و «دزدان دریایی» را از جمله تله‌فیلم‌های در دست اقدام سیمافیلم توصیف کرد و گفت: افزایش اعتبار و اصلاح نرخ برآورد را در تولید آثار تلویزیونی سیما‌فیلم از مسئولان خواستاریم.
محمدرضا حبیبی، مدیر گروه مجموعه‌های تلویزیونی از مجموعه انقلاب دوم، چشم سوم، و کار مستند آموزشی با موضوع کودک، نوجوان و خداشناسی به عنوان مجموعه های در دست اقدام یاد کرد.
مجتبی شاکری، مدیر بانک فیلمنامه سیمافیلم در این دیدار از رصد بیش از 40 هزار ایده سریال و فیلم تلویزیونی در سیما‌فیلم خبر داد گفت: بررسی این آثار به 400 اثر قابل توجه و سپس 200 اثر اولویت‌دار منجر شده است که از این تعداد 13 اثر کد دریافت کرده است.
وی افزود: در سال 1393 حداقل 10 تا 30 فیلم‌نامه تولید و ارائه می‌شود که می تواند زمینه‌ساز تولید مجموعه تلویزیونی ارزنده شود.
در پایان این دیدار مسعود نقاش‌زاده، مشاور رئیس مرکز سیمافیلم ، آثار نمایشی را چهره واقعی سیما در منظر مخاطبان توصیف کرد  و گفت: موفقیت و یا موفق نشدن تلویزیون در جذب مخاطب و تأثیرگذاری را منوط به آن کیفیت اثار ارائه شده است و سیما‌فیلم می‌تواند پایه‌گذار اولیه تشکیل مرکز تولید آثار نمایشی در معاونت سیما باشد.

captcha