کد خبر: 1438192
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۳

مرحله استانی مسابقات قرآن نیروی انتظامی مازندران برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: فرمانده نیروی انتظامی استان مازندران از برگزاری مسابقات استانی قرآن ناجای این استان در آبان‌ماه سال‌جاری در ساری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، سردار مسعود جعفری‌نسب، فرمانده انتظامی مازندران، شب گذشته، 19  مردادماه در نشست خبری که در سالن اجتماعات ستاد فرماندهی انتظامی مازندران برگزار شد با اشاره به اینکه تغییر در رفتار پلیس یکی از اهداف نیروی انتظامی است، گفت: رفتار پلیس باید تدین‌آمیز باشد و ما باید رفتار پلیس را به حدی از استاندارد برسانیم تا خدمات پلیس به دل مردم بنشیند.

وی  با اشاره به بحث رعایت حقوق شهروندی، افزود: رفتار پلیس  باید در چارچوب رفتار اعتقادی و دینی بوده و رفتار پلیس با مردم و مردم با پلیس باید از احترام دو طرفه برخوردار باشد تا اراذل و اوباش جرئت آسیب به پلیس را نداشته باشند.

جعفری‌نسب اظهار کرد: خبر درباره نیروی انتظامی ارتباطی با جناح‌های چپ و راست ندارد و خبرنگاران در این حوزه بدون هیچ گرایش و با ارامش برای امنیت مردم اطلاع رسانی کرده و تلاش وافری دارند.

وی تأکید کرد: رابطه پلیس و نیروی انتظامی با جمع خبرنگاران ارتباطی دوستانه است و بنده پیامک های خبرنگاران را پیگیری خواهم کرد.

فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به موضوع حجاب در جامعه، گفت: ما در حوزه امنیت اخلاقی اجازه نمی‌دهیم هر مأموری وارد حوزه فرهنگ و امر و نهی مردم شود و معتقدیم در این حوزه نیاز به افراد متخصص زن و مرد است.

وی با بیان اینکه اعتقاد ندارم همه کارها را باید پلیسی کرد، ادامه داد: نهادهای فرهنگی باید ورود بیشتری به مسائل اجتماعی داشته باشند.

جعفری‌نسب با اشاره به نقش اثرگذار قرآن بین خانواده‌ها، گفت: بهترین منبع و پایه تربیتی برای فرزندان بهره‌گیری از آموزه‌های قرآنی است و قبل از آموزش قرآن لازم است خود والدین از تعلیم اثربخش قرآنی نیز برخوردار باشند.

فرمانده نیروی انتظامی استان مازندران از برگزاری مسابقات استانی قرآن ناجای مازندران در آبان‌ماه 93 در ساری خبر داد و افزود: به نفرات برتر این مسابقات جوایزی از قبیل یک دستگاه خودروی پراید، کمک هزینه سفر به حج و جوایز نقدی دیگر اهدا می‌شود.

وی افزود: در سال گذشته تعداد شرکت‌کنندگان مرحله شهرستانی بیش از هزار نفر بود که در سال جاری به بیش از 2 هزار و 700 نفر افزایش یافت.

این مسئول تأکید کرد: تشکیلات پلیس افتخاری یکی از اقداماتی است که در حوزه نیروی انتظامی پیگیری می‌شود و خبرنگاران با عضویت در این حوزه می‌توانند مشاور خوبی برای برقراری امنیت در جامعه باشند.

فرمانده انتظامی مازندران بیان کرد: مدعی هستم در استان مازندران کلانتری وجود ندارد که به فساد اشتهار داشته باشد.

وی با اشاره به طرح (مکنا) یادآور شد: در این طرح بحث خوشایند سازی مکان‌های کلانتری، تعالی رفتار پرسنل، و بحث حقوق شهروندی و در نهایت به دنبال رفتار، کردار و گفتار پسندیده از ناحیه پلیس هستیم.

به گزارش ایکنا در پایان این نشست با اعطای لوح تقدیر از همه خبرنگران تقدیر به‌عمل آمد.

captcha