کد خبر: 1438990
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۰
سرابی:

کاروان قرآنی اعزامی به حج تمتع تاکنون وظیفه خود را به خوبی انجام داده‌ است

گروه فعالیت‌های قرآنی: دبیر کمیته اعزام و دعوت از قاریان و حافظان قرآن اظهار کرد: اعضای کاروان قرآنی اعزامی به حج تمتع طی سال‌های گذشته وظایف و مأموریت‌های خود را به خوبی انجام داده‌ است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اردوی آموزشی ـ توجیهی کاروان قرآنی اعزامی به حج تمتع سال 93 پیش از ظهر امروز، 22 مردادماه با حضور سیدعلی سرابی، قائم مقام شورای عالی قرآن و دبیر کمیته اعزام و دعوت از قاریان و حافظان قرآن کریم و محمدتقی میرزاجانی، رئیس حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن و اعضای کاروان قرآنی اعزامی به حج تمتع در ساختمان شماره چهار سازمان اوقاف برگزار شد.
سیدعلی سرابی، دییر کمیته اعزام و دعوت از قاریان و حافظان قرآن کریم در آغاز نخستین روز از دوره آموزشی ـ توجیهی کاروان قرآنی اعزامی به حج تمتع اظهار کرد: شاید آرزوی همیشگی یک قاری و حافظ قرآن در کشور ما عضویت در کاروان قرآنی نور و اعزام به حج تمتع باشد تا بتواند به همراه دوستان قرآنی خود در سرزمین وحی به امر تبلیغ بپردازد.
شیرینی سفر به سرزمین وحی تا سال‌ها برای قاریان و حافظان می‌ماند

سرابی افزود: در سال‌های گذشته نیز به همین شکل بود و قاریان و حافظان قرآن همواره آرزو داشتند که در قالب کاروان قرآنی نور به سرزمین وحی اعزام شوند. زمانی که قاری یا حافظ اعزامی به حج تمتع از سرزمین وحی بازمی‌گردد، شیرینی این سفر تا سال‌ها برای او وجود دارد و همانند یک خواب شیرین برای او می‌شود که همیشه هست و موجب تقویت انگیزه برای او می‌شود.
وی افزود: عده‌ای از افراد اعزامی به حج تمتع می‌روند و آنچه بر گردنشان است، ادا می‌کنند؛ فلسفه حضور این افراد در سرزمین وحی انجام یک تکلیف و واجب الهی است و عده‌ای نیز سفر به سرزمین وحی و حضور در حج تمتع برایشان یک شغل است و سال‌هاست که در این زمینه خدمت‌گذاری داشته‌اند.
دبیر کمیته اعزام و دعوت قاریان و حافظان قرآن کریم خطاب به اعضای کاروان قرآنی اعزامی به حج تمتع گفت: شما گروه محدودی هستید که علاوه بر کار تبلیغ، انجام فرایض الهی را نیز خواهید داشت؛ علاوه بر اینکه یک عمل عبادی برجسته را در مجموعه واجبات به جا می‌آورید همزمان یکی از مهم‌ترین و سازنده‌ترین عبادات را نیز انجام داده و برای یک عمر زندگی و معاشرت در جامعه ذخیره و ارزش معنوی جمع می‌کنید و با اجرای برنامه‌های قرآنی به امر تبلیغ می‌پردازید.
قاریان و حافظان ایرانی اعزامی به سرزمین وحی در کانون توجه هستند

وی با بیان اینکه قاریان و حافظان قرآن در کانون توجه مردم هستند، گفت: این فرصت یک فرصت تکرارنشدنی است و همانطور که در قرآن تأکید شده قاریان و حافظان اعزامی به حج تمتع باید از این فرصت به خوبی استفاده کرده و این فرصت را مغتنم بشمارند. در دوره‌های گذشته توفیقات خوبی در این حوزه به دست آمده و قاریان و حافظان اعزامی مأموریت خود را به خوبی انجام داده‌اند.
سرابی یادآور شد: البته برخی از اعضای کاروان قرآنی اعزامی به حج تمتع نیز بودند که کمتر توفیق پیدا می‌کردند مأموریت خود را به خوبی انجام دهند زیرا به هر حال توانمندی افراد با هم متفاوت است و توان جسمی و بدنی چیزی نیست که دست خود انسان باشد و برخی‌ها ضعیف‌تر هستند.
قضاوت انقلاب اسلامی با شخصیت‌سنجی قاریان و حافظان اعزامی به سرزمین وحی

وی ادامه داد: آنچه که قاریان و حافظان اعزامی به حج تمتع باید به آن توجه داشته باشند این است که به هر حال جامعه قرآنی کشور ما مولود انقلاب اسلامی است و ما فرزندان امام و رهبر هستیم و مردم ما را نسل و تربیت شده مکتب انقلاب می‌دانند و درباره انقلاب با بررسی و شخصیت‌سنجی ما قضاوت می‌کنند.
قائم مقام شورای عالی قرآن در ادامه عنوان کرد: در شرایط عجیب جهانی و فشارهایی که به انقلاب و مکتب اهل بیت(ع) چه از جانب کفار و چه از جانب خود مسلمانان نسبت به شیعه و امت اهل بیت(ع) وجود دارد، حضور قاریان و حافظان قرآن در خارج از کشور حساسیت بیشتری دارد و قاریان و حافظان اعزامی به حج تمتع که نماینده جمهوری اسلامی ایران خواهند بود باید دقت زیادی در این حوزه داشته باشند.
وی اظهار کرد: مکتب انقلاب اسلامی امروز در دنیا مورد توجه افکار عمومی قرار گرفته است که به نظر می‌رسد این انقلاب کار خود را به نحو احسن انجام داده است و این دشمنی‌ها علیه اسلام و انقلاب نتیجه تهاجم وسیعی است که تفکر انقلاب به مستکبران داشته است و آنها سعی می‌کنند این تهاجم را جبران کنند.
سرابی خطاب به قاریان و حافظان اعزامی به حج تمتع گفت: زمانی که به خارج از کشور و حتی سرزمین وحی می‌روید تصور نکنید که در یک جمع و امت یکدست اسلامی قرار گرفته‌اید زیرا به هر حال نگاه‌های بغض‌آلود آنها به ایرانی‌ها و به طور خاص به حزب‌اللهی‌ها و کسانی که مبلغ انقلاب هستند می‌بینید.
کوچکترین خطای قاریان و حافظان پرچمی برای زیرسوال بردن انقلاب می‌شود

وی یادآور شد: کوچکترین خطایی که از شما در سرزمین وحی سر بزند یک پرچمی می‌شود برای زیر سوال بردن شخصی فرد مسلمان ایرانی و باید خیلی مراقب باشید. اسم و رسم شما زیر نظر امنیه سعودی است و کوچکترین حرکت متعارفی که از شما سر بزند انعکاس پیدا می‌کند.
در ادامه این جلسه آموزشی ـ توجیهی، محمدتقی میرزاجانی، رئیس حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن به بیان مطالبی درباره تاریخ اعزامی اعضای کاروان قرآنی نور پرداخت و نکاتی را درباره نحوه اعزام عنوان کرد تا اعضای کاروان قرآنی نور آمادگی لازم برای اعزام را داشته باشند.
سخنرانی محمدحسین سعیدیان با موضوع «اقتضائات فنی تلاوت قرآن در ایام حج» و سخنرانی کریم دولتی با موضوع «بررسی قطعات تلاوت، مناسب با مناسبت‌های ایام» از دیگر برنامه‌های پیش‌ از ظهر نخستین روز اردوی آموزشی ـ توجیهی کاروان قرآنی اعزامی به حج تمتع بود.
برنامه‌های بعد از ظهر نخستین روز اردوی آموزشی ـ توجیهی کاروان قرآنی اعزامی به حج تمتع نیز از ساعت 15 آغاز می‌شود که شروع این بخش از برنامه‌ها با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط یکی از قاریان عضو کاروان قرآنی نور آغاز می‌شود و در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی شاهرودی به بیان مطالبی پیرامون مناسک حج و حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی به بیان مطالبی پیرامون آثار و برکات سفر روحانی حج می‌پردازند.

گزارش تصویری ششمین دوره آموزشی توجیهی کاروان قرآنی اعزامی به حج تمتع

captcha