غضنفر رکنآبادی، سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در لبنان در گفتوگو با خبرنگار کانون خبرنگاران نبأ، در مورد مسائل غزه و در پاسخ به این سؤال که روند مذاکرات درباره غزه چگونه پیش میرود و پیشبینی شما از تحولات آینده در فلسطین و غزه چیست؟ بیان کرد: در حال حاضر همه فلسطینیها چه آنهایی که در غزه هستند، چه آنهایی که در کرانه باختری هستند و حتی فلسطینیهایی که با جمعیتی بالغ بر یک میلیون نفر با تابعیت اسرائیل در اراضی سال 1948 زندگی میکنند، همگی یک صدا در جهت حمایت از مقاومت برنامههای خود را ادامه میدهند.
وی افزود: همانطور که میدانید، روند تحولات به سمت و سویی است که هرچه اسرائیل دست و پا میزند تا بلکه بتواند به یک شکل توافق آبرومندانهای برای خود با مقاومت درباره آتشبس برقرار کند، مقاومت کوتاه نمیآید زیرا مقاومت دست برتر را دارد، بنابراین روند تحولات نشان میدهد که این بار نیز همچون چند جنگ قبل، اسرائیلیها مجبورند شرایط مقاومت را بپذیرند تا بتوانند خود را از این باتلاق نجات دهند و الا تلفات رژیم صهیونیستی بیشتر خواهد شد و مشکلات آنها نیز روز به روز بیشتر میشود، ضمن اینکه تمام اظهار نظرهای مسئولان رژیم صهیونیستی بهویژه وزرای مختلف آنها مبنی بر پذیرش شکست این رژیم منحوس است.
رکنآبادی ادامه داد: معاون وزیر جنگ رژیم صهیونیستی طی سخنانی شکست این رژیم را پذیرفت و همانطور که دیدیم برکنار شد. در حال حاضر نیز وزرای مختلف آنها میگویند که ما شکست خوردهایم و باید این شکست را بهصورت رسمی و علنی اعلام کنیم و جنگ را پایان دهیم.
سفیر سابق ایران در لبنان تصریح کرد: امروز رژیم صهیونیستی چون در رویارویی با جبهه مقاومت کم آورده؛ مجبور شده است تا یک عامل جدید دیگری را دخیل کند تا شاید بتوانند موازنه و مبادله وحشت و قدرت را به نفع خود تغییر دهند، بنابراین آنها از گروههای تروریستی مختلفی مانند داعش و گروههای دیگری تحت عناوین جبهةالنصرة، جبهةالاسلامیة، لواالتوحید، لواالاحرار و ... که در نقاط مختلف سرزمینهای اسلامی مانند سوریه و عراق و ... حضور دارند، استفاده میکنند.
وی با اشاره به این گفته کوفی عنان، دبیرکل سابق سازمان ملل متحد مبنی بر اینکه بیش از دو هزار گروه مسلح تروریستی در سوریه میجنگند، اظهار کرد: اینها همه عواملی بود که اسرائیلیها خواستند تا از آن بهرهبرداری کنند برای اینکه بتوانند جبهه مقاومت را در لبنان، فلسطین، سوریه و عراق تضعیف کنند اما نتیجهای نگرفتند و ما امروز میبینیم که حتی با وارد کردن این عامل آنقدر توان و باور مقاومت در لبنان و فلسطین زیاد بوده که باز هم طرف بازنده اسرائیلیها و تکفیریها بودند، همانطور که داعش با ورود به لبنان نتوانستند کاری از پیش ببرند و مجبور به عقبنشینی به سمت سوریه شدند.