به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، مالک شجاعیجشوقانی، مدیر سرای اهل قلم گفت: مؤسسه خانه کتاب با هدف آسیبشناسی، واکاوی و تحول در عرصه برگزاری هر چه کارآمدتر نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران و رسیدن به الگویی برتر که بتواند راهبردهای کلان نظام در عرصه کتاب را تحقق ببخشد، درصدد برگزاری نشستهای تخصصی با حضور نخبگان، مدیران و اندیشهوران این عرصه است.
به گفته وی، یکی از مهمترین شاخصهای نمایشگاههای کارآمد دنیای امروز تأکید بر غنیسازی و کیفیتبخشی تخصصی به آنهاست که در این نشستها همه ابعاد و زوایای نمایشگاه در قالب یک طرح جامع بررسی خواهد شد.
شجاعیجشوقانی ادامه داد: تصمیم خانه کتاب در برگزاری این نشستهای تخصصی زمانی جدیتر شد که وزیر ارشاد در پاسخ به یکی از پیشنهادات مدیرعامل خانه کتاب، به طور مبنایی با تخصصی شدن نمایشگاه موافقت کلی کرد. البته وی برای تعمیق نگاه و رویکرد تخصصی و واکاوی ابعاد گوناگون آن خواستار مشاورت و نشست با نخبگان و تدوین یک طرح منطقی و واقعگرایانه شده است. ضمن این که برگزاری چنین نشستهایی در خانه کتاب از توصیههای مبنایی معاونت فرهنگی هم بوده است.
مدیر سرای اهل قلم خانه کتاب ادامه داد: سامانبخشی اقتصاد و سیاست نشر، مدیریت کتاب و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی از دیگر اهداف تدوین و ارائه طرح مذکور به شمار میآید.
مدیر سرای اهل قلم مؤسسه خانه کتاب توضیح داد: خوشبختانه کلیات ایده تخصصی شدن نمایشگاه کتاب تهران از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مورد توجه قرار گرفته است. وزیر ارشاد در این راستا به مدیر عامل خانه کتاب تأکید کردهاند که این نشستها(نشستهای تخصصی آسیبشناسی، ارزیابی و الگوی برتر) با حضور جمعی از صاحبنظران و کارشناسان برگزار شود و در اتمام کار کارشناسی، طرح منسجم و قابل اجرا ارائه شود تا مبنای برنامهریزیها و سیاستگذاریهای برپایی نمایشگاه کتاب قرار بگیرد.
شجاعیجشوقانی عنوان کرد: براساس برنامهریزیهای صورت گرفته مقرر شده است که برپایی سلسله نشستهای تخصصی آسیبشناسی، ارزیابی و الگوی برتر را از شهریورماه آغاز کنیم.