کد خبر: 1440549
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۲

برگ دیگری از جنایات داعش در عراق/ تخریب ۴ مسجد شیعی در نینوا

گروه بین‌الملل: مجلس اعیان(شورای بزرگان استان نینوا) در عراق اعلام کرد: عناصر تروریستی داعش، دیروز، ۲۶ مردادماه، چهار مسجد وابسته به شیعیان ترکمان در شهرک «تلعفر» را تخریب کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «عراق القانون»، «محمود خلیل الهیتی»، عضو شورای بزرگان استان نینوا در این باره گفت: عناصر تروریستی داعش همچنان به جنایات وحشیانه خود در هدف قراردادن مساجد، حسینیه‌ها و اماکن مقدس ادامه می‌دهند و در همین راستا، دیروز، چهار مسجد شیعی وابسته به شیعیان ترکمن‌ را در شهرک شیعی‌نشین تلعفر تخریب کردند.
وی افزود: عناصر تکفیری داعش شهروندان عراقی و به‌ویژه کودکان را مجبور به فراگیری اندیشه دینی افراطی در مساجد و اماکن دینی می‌کنند.
شورای بزرگان استان نینوا عراق پیش از این از انصراف 451 تروریست از فرماندهی عناصر تروریستی داعش خبر داده بود.

captcha