کد خبر: 1440616
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۵
سیدجبار حسینی:

امکانات کشور جبران فداکاری‌های شهدا، آزادگان و ایثارگران را نمی‌کند

خبرنگاران افتخاری/ عبدالرحمن رحمانیان: رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران جهرم در مراسم سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی بیان کرد: امکانات کشور جبران فداکاری‌های شهدا، آزادگان و ایثارگران را نمی‌کند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سیدجبار حسینی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران جهرم در مراسم سالروز ورود آزادگان به میهن که به همت این بنیاد و آزادگان جهرم عصر یکشنبه، 26 مردادماه برگزار شد، طی سخنانی ضمن اشاره به خاطراتی که گه‌گاه بین خود آزادگان یادآوری می‌شود، از وضعیت اسارت و تحمل شکنجه ابراز شگفتی کرد و توصیف آن را غیر قابل بیان خواند و آن فضا را موجب حفظ روحیه تواضع و فروتنی زمان اسارت توسط این عزیزان برشمرد و خدمت به آزادگان را برای خود مایه افتخار دانست.

وی سختی‌های اسارت آزادگان را غیر قابل جبران و قدردانی را کمترین کار در قبال کار بزرگ آن‌ها ذکر کرد و در مورد چگونگی پیشنهاد تبادل اسرا بعد از پایان جنگ سخن گفت و آن را عنایت الهی دانست.

حسینی مظلومیت اسرای ایرانی نسبت به اسرای عراقی حتی در زمان تبادل را به واسطه رسیدگی متفاوت اسرا در دو کشور را یادآور شد و افزود: در آن زمان صدام رغبتی به پذیرش اسرای خود نداشت ولی در ایران شور و شعف زیادی حاکم شد و این به‌دلیل جبهه حق بودن ایران بود که وعده یاری آن را خداوند داده است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران جهرم با بیان خاطراتی که از آزادگان شنیده بود بر سختی‌ها و حقارت‌هایی که تحمل کرده‌اند تأکید کرد و با بیان اینکه لطف خدا موجب شد تا تحمل این سختی‌ها توسط اسرا در آن شرایط انجام شود، گفت: اگر تمام امکانات کشور برای آزادگان و ایثارگران و خانواده‌های آنان بسیج شود، جبران آن همه فداکاری نمی‌شود.

وی خدماتی که از طریق دولت به ایثارگران ارائه می‌شود را حداقل مقدورات ذکر کرد و افزود: برخی اجر و مزدها در دنیای خاکی قابل جبران نیست و این پاداش‌ها را تنها خداوند همان‌گونه که وعده داده می‌تواند جبران کند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران جهرم تقدیر و تجلیل را کاری که از دست این نهاد بر می‌آید ذکر کرد و با اذعان به نیاز به عزم ملی در این زمینه از ادارات و سازمان‌ها و دستگاه‌ها خواست که در مواجهه با این عزیزان، تکریم و خوشرویی را سرلوحه قرار دهند و از بیان عباراتی که آن‌ها را بیازارد پرهیز کنند.

حسینی همچنین، با اشاره به توانمندی‌های آزادگان جهرمی در زمینه‌های مختلف، از آزادگان خواست که در راستای جمع‌آوری، حفظ و نشر خاطرات و آثار دوران اسارت، تواضع را کنار بگذارند و با بنیاد همکاری کنند تا به‌عنوان یک سرمایه برای آیندگان تدوین شده و مورد استفاده قرار گیرد.

captcha