کد خبر: 1441158
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۸
الماسی عنوان کرد؛

سیر قهقرایی تعریف انسانیت در نتیجه جنایات صهیونیسم

گروه ادب: جهانگیر الماسی در دومین همایش شعر «فلسطین، کربلای امروز» که شب گذشته، ۲۸ مرداد برگزار شد، عنوان کرد: آنچه در نتیجه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه به یغما می ‌رود، انسانیت است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دومین همایش شعر «فلسطین، کربلای امروز» شب گذشته، 28 مرداد با حضور سیدمحمد حسینی، وزیر سابق فرهنگ و ارشاد، حجت‌الاسلام و المسلمین امرودی، معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران، حجت‌الاسلام حسینی، مشاور فرهنگی شهرداری تهران، محمد حسینی، شهردار منطقه 9، پرویز شیخ‌طادی، جهانگیر الماسی، علیرضا قزوه، مصطفی محدثی‌خراسانی، احمد علوی، عباس براتی‌پور، محمود حبیبی‌کسبی، بیژن ارژن و محمدعلی مودب در ایوان شمس برگزار شد.
جهانگیر الماسی، هنرپیشه کشورمان در این مراسم با اشاره به جنایات صهیونیست‌ها در غزه عنوان کرد: انسان می‌توان به چه چیزی تبدیل شود؟ وحشی‌تر از هر حیوانی؟ بعید می‌دانم انسانیت در وجود انسانی باشد و به ارزش‌هایی که قرن‌هاست اهل معنی، عشق، انسانیت و پاکی درباره‌اش حرف می‌زنند این گونه پشت پا بزند.

اسرائیل با نام خدا جنایاتش را مرتکب می‌شود
وی با بیان این مطلب افزود: این اقدام فقط برای خوب زندگی کردن در دو روز دنیا انجام می‌شود. آنچه شگفت است اینکه خود اسرائیلی‌ها نیز تحت فشار قرار دارند و خوب هم زندگی نمی‌کنند و در اثر ظلمی که به مردم وارد می‌کنند در سختی به سر می‌برند.
الماسی عنوان کرد: شگفت آن که اسرائیل این اقدامات را تحت نام خدای یگانه انجام می‌دهند که مظهر پاکی و عشق و دوستی است و این گونه به بشریت ظلم می‌کنند.

بشر نمی‌تواند این قدر ددمنش باشد
وی گفت: آنچه مایه تعجب است این است که مسلمانان این خطه در اعتقادات تا حدودی به یهودیان نزدیک هستند و هر دو از دو برادر خونی اسماعیل و اسحاق پدید آمده‌اند؛ ولی چه چیزی در برگزیدگان این خاندان گم شده است که این گونه ددمنش هستند؟
این هنرپیشه کشورمان با بیان اینکه معتقد هستیم که فطرت انسانی با خداوند عجین است و «نفخت من روحی»، اظهار کرد: با این رویه باید به این موضوع اعتراف کرد که بشر نمی‌تواند این قدر ددمنش باشد.

چگونه می‌توان انسانی بی‌گناه را کشت؟
وی با قرائت شعر «بنی آدم اعضای یکدیگرند/ که در آفرینش ز یک پیکرند» افزود: اگر این گونه است، پس چطور است که خمپاره یا بمبی برای کشتن یک کودک، زن و اصلاً یک انسان بی‌گناهی که قدرت دفاع از خود را ندارد نشانه می‌رود؟
الماسی گفت: این موضوع فقط مختص مردم عادی نیست. انسان حتی در کشتن نیروهای نظامی دشمن نیز با تردید روبرو می‌شود و تحت فشار قرار می‌گیرد.
وی به امیرالمومنین(ع) اشاره کرد و افزود: ما پیرو این امام همام هستیم که در جنگ با عمربن عبدو از سینه او برخاست که مبادا از روی کین شخصی به کشتن وی مبادرت کند. حال در مقابل این همه جوانمردی، باید پرسید که این مکتب صهیونیزم با انسان چه کرده است که این گونه شده است؟

اعتراض انگلستان و فرانسه برای مدرسه سازمان ملل غزه شرم‌آور است
این بازیگر ادامه داد: در فرانسه و انگلستان مردم به خاطر اینکه یک مدرسه متعلق به سازمان ملل بمباران شده است به راهپیمایی و اعتراض دست می‌زنند و نه برای بشریت و انسانیت و این شرم‌آور است.
وی گفت: مسئله در اینجا فقط مردم غزه نیست، بلکه آنچه به یغما می‌رود تعریف ما از انسانیت و بشریت است.
الماسی اظهار کرد: در عرصه فرهنگ موضوع بسیار جدی‌تر از این حرف‌هاست. تعریف انسان و با هم بودن در حال تغییر کردن است. یک نوع راسیسم در حال ایجاد است.
وی گفت: در برابر آیندگان و مردم امروز وظیفه داریم. شاعران بخشی از این رسالت را با سرودن شعر ادا کردند و امیدوارم ما نیز بتوانیم به رسالتی که در این عرصه داریم عمل کنیم.

captcha