کد خبر: 1441214
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱

چاپ و ترجمه کتب قرآنی به سه زبان در مصر

گروه بین‌الملل: چاپ و ترجمه کتاب‌هایی با موضوع مفاهیم قرآن کریم به زبان‌های انگلیسی، روسی و آلمانی دیروز، ۲۸ مرداد، طی نشست شورای عالی امور اسلامی مصر مورد موافقت قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «بوابة فیتو»، این نشست با حضور احمد علی عجیبه، دبیرکل شوای عالی امور اسلامی مصر و تعدادی از مسئولان این شورا برگزار شد و در پایان چاپ و ترجمه کتاب‌هایی با موضوع مفاهیم قرآن‌ به سه زبان انگلیسی، روسی و آلمانی و همچنین بازچاپ کتب مرجع میراث اسلامی مورد موافقت قرار گرفت.
حاضران در این نشست همچنین با چاپ دانشنامه تخصصی «تاریخ اسلامی»، بازچاپ دانشنامه عمومی اسلامی و دانشنامه علوم حدیث و چاپ کتاب «سرالفصاحة» که فصل اول و هفتم آن را صحیح بخاری نوشته است، موافقت کردند.
در نشست شورای عالی امور اسلامی مصر با چاپ کتاب «علی بن ابیطالب(ع)»، «إعلام الساجد بأحکام المساجد»، «شرح الدرر السنیة»، «بهجة الأریب» و «السیده نفیسه» و همچنین چاپ جزء چهل و یکم دانشنامه فقه اسلامی و بازچاپ تألیفات وکتابچه‌هایی با موضوع معرفی اسلام و ارکان آن نیز موافقت شد.

captcha