کد خبر: 1441217
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۶
آیت‌الله صفایی‌ بوشهری:

هدف مسئولان استانی تبدیل بوشهر به قطب حوزوی ایران اسلامی است

خبرنگاران افتخاری/ حامد فکوری: امام‌‌‌‌‌جمعه بوشهر گفت: هدف مسئولان استانی این است که بوشهر در جنوب ایران، قطب حوزوی ایران اسلامی شود و طلاب کشورهای عربی خواهان تحصیل در ایران، به‌خاطر وجود شرایط هماهنگ جوی و فرهنگی بتوانند در بوشهر تحصیل کنند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان و امام‌‌‌‌‌جمعه بوشهر در حاشیه بازدید از روند ساخت و ساز و پیشرفت پروژه ساختمان در حال احداث مدرسه علمیه الزهرا(س) خواهران بوشهر، ضمن تشکر صمیمانه از دست‌اندرکاران ساخت این مدرسه، اظهار کرد: ترسیم سند چشم‌انداز توسعه حوزه‌های علمیه استان بوشهر طبق برنامه زمان‌بندی و کارشناسی شده؛ ان‌شاءالله هرچه زودتر به مرحله آخر برسد.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان بوشهر افزود: در سند چشم‌انداز حوزوی استان بوشهر 12 مدرسه علمیه خواهران، 12 مدرسه علمیه برادران، یک مدرسه علمیه بین‌المللی با نام جامعة‌المصطفی(ص) العالمیه و یک اردوگاه بزرگ حوزوی جنوب ایران با فضاهای مناسب و استاندارد در نظر گرفته شده است.

وی در ادامه عنوان کرد: هدف این است که استان بوشهر در جنوب ایران، قطب حوزوی ایران اسلامی شود و طلاب کشورهای عربی خواهان تحصیل در ایران، به‌خاطر وجود شرایط هماهنگ جوی و فرهنگی بتوانند در بوشهر تحصیل کنند.

رئیس شورای عالی حوزه‌های علمیه استان بوشهر بیان کرد: همواره یکی از مشکلات استان بوشهر در عرصه‌های حوزوی، مشکل زیرساخت‌ها بوده که هم‌اکنون مدارس علمیه بسیاری در مناطق مختلف استان احداث شده و یا در حال ساخت است.

صفایی بوشهری با اشاره به اینکه خوابگاه‌ها و استادسراهای بسیاری در شهر بوشهر خریداری شده است، گفت: هم‌اینک یک نهضت حوزه‌سازی در استان بوشهر ایجاد شده که در ایران زبانزد است.

امام‌جمعه بوشهر با بیان اینکه هیچ‌گاه حوزه‌های علمیه خواهران استان دارای ساختمان اختصاصی و ویژه نبوده‌اند، اظهار کرد: مدرسه علمیه الزهرا(س) بوشهر اولین حوزه علمیه خواهران در تاریخ استان بوشهر است که دارای ساختمان اختصاصی است.

captcha