کد خبر: 1441827
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۶

برگزاری جلسه ستاد دهه کرامت شهرستان مهدیشهر

گروه اجتماعی: جلسه ستاد دهه کرامت شهرستان مهدیشهر با حضور قنبری فرماندار شهرستان مهدیشهر و اعضای جلسه در محل فرمانداری مهدیشهر برگزار گردید.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، محمدرضا قنبری، فرماندار مهدیشهر در جلسه ستاد دهه کرامت این شهرستان که پنج‌شنبه، سی ام مردادماه در فرمانداری مهدیشهر برگزارشد، ضمن تبریک دهه مبارک و خجسته کرامت و تولد حضرت معصومه(س) و برادر گرامیشان گفت: دهه کرامت، دهه اول ماه ذی‌العقده و آغازش با ولادت حضرت معصومه(ص) و پایانش با ولادت حضرت ابوالحسن علی بن موسی‌الرضا(ع) می‌باشد.
قنبری دهه کرامت را یادآور بسیاری از مطالب عالی و مفاهیم بلند و سازنده و ارزشمند و یادآور لطیف‌ترین علائق و مهر و وفاهای کم‌نظیر یک خواهر نسبت به مقام شامخ و معنوی برادر دانست و تصریح کرد: شاخسارِ خوش بویِ فاطمه معصومه در بیت امامت رویید و در جوار سراسر نور امامان معصومی چون حضرت موسی بن جعفر و علی بن موسی الرضا علیهماالسلام بالید.
در این جلسه مقرر شد نسبت به برگزاری افتتاحیه جشنواره ملی داستانهای رضوی (کبوتر حرم) و برگزاری کارگاه‌های آموزشی جشنواره ملی داستانهای رضوی، برگزاری جشنواره فرهنگی، ورزشی دختران، برگزاری جشنها در مساجد و کارخانجات شهرستان، آذین بندی و چراغانی میادین سطح شهرها و روستاهای شهرستان، تجلیل از خادمین حضرت امام رضا(ع)، غبارروبی و عطرافشانی گلزار مقدس شهدا در ایام دهه کرامت، اعزام خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد به مشهد مقدس، تجلیل از دختران فرزندان شاهد و ایثارگر در سطح شهرستان با برنامه‌ریزی مناسب و در خور شأن ائمه بزرگوار با شکوه خاصی برگزار شود.

captcha