کد خبر: 1442012
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۵
آیت‌الله خاتمی:

حاکمیت دینی و استقلال، مبنای اصلی اقتدار نظام است

گروه سیاسی: عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه مبنای اصلی عظمت و اقتدار در نظام اسلامی، حاکمیت دینی و استقلال است، گفت: سیاه‌نمایی و ایجاد حس ناامیدی برنامه اصلی دشمنان برای ایجاد ضعف در نظام اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، آیت‌الله سید احمد خاتمی، عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری شب گذشته، 31 مرداد در مراسم عزاداری شهادت امام صادق(ع) که در مسجد جامع شهر اسفرورین قزوین برگزار شد، اظهار کرد: حضور مردم در صحنه و پاسداشت مقام ائمه اطهار نشان از ارادت ملت مسلمان ایران به ائمه اطهار و مکتب تشیع است.

وی با بیان اینکه مردم در طی عمر انقلاب اسلامی با قدرت پای انقلاب اسلامی ایستاده و ثابت کرده‌اند که سرمایه اصلی انقلاب اسلامی هستند، افزود: دشمنان نظام اسلامی با درک نقش مهم ملت ایران در پیش‌برد انقلاب اسلامی به دنبال سیاه‌نمایی و نا امیدی در جامعه هستند.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه دشمن در تلاش است تا دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی نادیده گرفته شود، بیان کرد: نباید این نکته را فراموش کرد که هر دولتی به اندازه خود در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی نقش داشته و باید از تخریب دولت‌های پیشین دست برداشت.

تخریب دولت‌های گذشته توسط مسئولان، به دشمن سوژه می‌دهد

وی با اشاره به اینکه تخریب دولت‌های گذشته توسط مسئولان، به دشمن سوژه می‌دهد، ادامه داد: نقد سازنده همواره برای انقلاب مفید بوده و زمینه رشد نظام را فراهم میکند اما نباید فراموش کنیم که تخریب دولت‌های گذشته به دشمن سوژه می‌دهد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه با نگاهی ساده به عمر انقلاب اسلامی به راحتی می‌توان پیشرفت در کشور را مشاهده کرد، تأکید کرد: رشد فزاینده جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های علمی و شاخصه‌های علمی و فناوری تنها گوشه‌ای از رشد و تونمندی‌های روز افزون این کشور است.

این عضو مجلس خبرگان رهبری همراهی مردم با نظام و دولت را شرط موفقیت یک حکومت دانست و بیان کرد: همراهی مردم با نظام در سخت‌ترین شرایط در طول عمر انقلاب اسلامی و همچنین سالهای اخیر در تحریم‌های ظالمانه دشمن، نمادی از ایستادگی این ملت در پای انقلاب اسلامی است.

آیت‌الله خاتمی گفت: دنیا امروز به این نتیجه رسیده است که تحریم‌های به اصطلاح فلج کننده نظام سلطه بر علیه ملت ایران هیچ خللی در عزم، اراده و ایستادگی ملت ایران نداشته و غرب به این نتیجه رسیده که جمهوری اسلامی ایران با پشتوانه قدرتمندی به نام مردم شاخصه بالایی در عرصه مبارزه با تحریم دارد.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: استقلال و حاکمیت دینی مهمترین نتیجه و دستاورد ملت ایران پس از انقلاب اسلامی است که در سایه ایستادگی بر سر آرمانها و خون‌های مطهر شهدا به‌دست آمده است.

وی یکی از رموز موفقیت انقلاب اسلامی را همراهی و همگامی ملت ایران با ولایت دانست و تأکید کرد:  وجود نیروی مسلح مقتدر در سایه فرماندهی مقام معظم رهبری که با روحیه شهادت طلبی خود آمادگی ایستادگی در برابر هر دشمنی را دارند از دیگر نقاط مثبت نظام اسلامی است

امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحولات منطقه و همچنین حوادث غزه بیان کرد: موشک‌باران زندگی سران صهیونیست را متلاشی کرده است و این ایستادگی مقاومت و حماس مطمئناً درسی فراموش نشدنی را به سران اسرائیل جنایتکار خواهد داد.

تهدید نظامی علیه ایران توسط امریکا خیالی باطل و ادعایی سخیف است

وی تهدید نظامی علبه ایران توسط امریکا را خیالی باطل و ادعایی سخیف دانست و گفت: اگر سران آمریکا حس می‌کردند که توان حمله  نظامی به ایران را دارند تاکنون لحظه‌ای از این تصمیم درنگ نکرده بودند.

آیت‌الله خاتمی بر نقش رهبری در تعالی جامعه اسلامی تأکید کرد و ادامه داد: ناکامی ملت مصر و یا لیبی در به ثمر رساندن نهایی انقلاب و حرکت ناشی از فقدان رهبری با بصیرت و مدیر است که الحمدالله انقلاب اسلامی ایران از نعمت برگ برخوردار است.

استحاله فرهنگی خطری بزرگ برای انقلاب اسلامی

وی استحاله فرهنگی را خطری بزرگ برای انقلاب اسلامی ایران دانست و با بیان اینکه این خطر بزرگ با تلاش دشمن امروز در کمین جامعه مسلمان و مومن ایران است، اظهار کرد: شبکه‌های ماهواره‌ای سمی مهلک برای جامعه اسلامی هستند که اگر جدی گرفته نشوند نتیجه‌ای غیر قابل چبران خواهند داشت.

دین‌زدایی ماموریت اصلی شبکه‌های ماهواره‌ای

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری دین‌زدایی را ماموریت اصلی شبکه‌های ماهواره‌ای دانست و افزود: بیش از 150 شبکه ماهوراه‌ای در تلاش هستند تا دین را پدیده‌ای تشریفاتی برای نسل امروز جلوه دهند.

وی در پایان با بیان اینکه تبعیت از سبک زندگی غربی انسانیت زدایی را به دنبال دارد، عنوان کرد: استفاده از ابزارهای ماهواره‌ای بی‌تردید آوردن دشمن به درون خانه است و باید تلاش کنیم تا خانواده‌ها نسبت به این خطر حساسیت داشته باشند.

captcha