کد خبر: 1443141
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۱

برگزاری سمینار اعجاز علمی قرآن و سنت در تونس

گروه بین‌الملل: سمینار اعجاز علمی قرآن و سنت دیروز، سوم شهریور، با همکاری وزارت امور دینی تونس در این کشور برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «المغرب الیوم»، این سمینار با عنوان «اعجاز علمی در قرآن و سنت؛ سنت و مدرنیته» برگزار شد و انجمن جهانی اعجاز علمی قرآن و سنت در برگزاری آن همکاری داشت.
شرکت‌کنندگان در این سمینار بر اهمیت نقش علما و دانشگاهیان در همه فعالیت‌های علمی، فرهنگی و دینی کشورهای اسلامی و مقابله با پدیده‌های تکفیر و تروریسم تأکید کردند.
شیخ عبدالله المصلح، دبیرکل انجمن جهانی اعجاز علمی قرآن و سنت در افتتاحیه این سمینار اظهار کرد: جنایت‌های که گروه‌های افراط‌گرا با نام اسلام مرتکب می‌شوند، دردآور است و به هیچ وجه ربطی به اسلام ندارد.
وی با بیان این که علم در عصر حاضر همان دلیل و حجت است، افزود: معرفی و ارائه دین مبین اسلام می‌ط‌لبد که مسلمانان از علوم معاصر آگاه شوند تا قدرت تبیین جنبه‌های مختلف اعجاز علمی در قرآن را داشته باشند.
مصلح تصریح کرد: استفاده از ابزارهای مدرن برای دعوت به اسلام، راهی برای اثبات حقانیت رسالت محمدی در جهان است.
بنا بر این گزارش، انجمن جهانی اعجاز علمی قرآن و سنت، پژوهش‌هایی با هدف تبیین عظمت پرورگار از طریق جنبه‌های مختلف اعجاز علمی در قرآن و سنت تولید می‌کند و در راستای پیشبرد برنامه‌ها و اهداف خود از فن‌آوری‌های معاصر بهره می‌برد.

captcha