کد خبر: 1443203
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۴
در پنج ماه نخست سال جاری؛

۱۰۳ گفتمان دینی در استان همدان برگزار شد

گروه اجتماعی: ۱۰۳ گفتمان دینی دانش‌آموزی، دانشجویی و حوزوی در تویسرکان با حضور اساتید حوزه و دانشگاه در پنج ماه نخست سال ۹۳ در مناطق مختلف شهرستان تویسرکان برگزار شده است.

محمد موسی جوکار، دبیر اجرایی گفتمان‌های دینی تبلیغات اسلامی تویسرکان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)از همدان گفت: ۱۰۳ گفتمان دینی دانش آموزی، دانشجویی و حوزوی در تویسرکان با حضور اساتید حوزه و دانشگاه در ۵ ماهه نخست سال ۹۳ در مناطق مختلف شهرستان تویسرکان برگزار شده است.

وی افزود: یکی از طرح‌های موفق سازمان تبلیغات اسلامی اجرای گفتمان‌های دینی به روش همایشی و کارگاهی در مراکز فرهنگی، مدارس، دانشگاه‌ها و هیئت‌های مذهبی است.

جوکار اضافه کرد: این گفتمان‌ها پیرامون موضوعات مختلف از جمله عفاف و حجاب، زن و خانواده، آسیب‌های اجتماعی، مهارت‌های زندگی، مواد مخدر، شبهات دینی، بصیرت دینی، ولایت فقیه، نحله‌های انحرافی و عرفان‌های نوظهور، فروع دین برگزار شد.

دبیر اجرایی گفتمان‌های دینی اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان، پرداختن به کیفیت برنامه گفتمان‌های دینی را از جمله روش‌های موثر در اجرای هر چه بهتر این برنامه‌ها برشمرد و بیان کرد: اسامی استادان گفتمان‌های دینی این شهرستان در قالب فرم‌های درخواستی از اداره کل تبلیغات اسلامی همدان برای آموزش‌های لازم تکمیل و ارسال شده است.

captcha