کد خبر: 1443384
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۲
ساکت:

آئین‌نامه جشنواره نقد کتاب تصحیح شد/ انتشار فراخوان از هفته آینده

گروه ادب: دبیر یازدهمین جشنواره نقد کتاب از تصحیح آئین‌نامه جشنواره نقد کتاب خبر داد و گفت: فراخوان این دوره از جشنواره از اول هفته آینده منتشر می‌شود.

محمدحسین ساکت، دبیر یازدهمین جشنواره نقد کتاب، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به فراخوان جشنواره نقد کتاب گفت: یازدهمین دوره این جشنواره در نیمه دوم امسال برگزار می‌شود که در حال حاضر دستور فراخوان آن صادر شده و هفته آینده فراخوان آن منتشر خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت این جشنواره افزود: جشنواره نقد کتاب، زمینه‌ساز اعتلا و ارتقای سطح کیفی آثار منتشر شده است و سبب می‌شود نویسندگان و صاحبان اثر نسبت به آثار خود توجه جدی داشته باشند و کیفیت آثار خود را ارتقا دهند.

ساکت در رابطه با بخش‌های گوناگون این جشنواره تغییراتی ایجاد نشده و همانند سال گذشته کتاب، مقاله و نقد ادبی سه بخش این جشنواره است و علاقه‌مندان می‌توانند با شروع فراخوان آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

دبیر یازدهمین جشنواره نقد کتاب در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه تغییرات این جشنواره مربوط به چه بخش‌هایی است، اظهار کرد: در این دوره بخش‌هایی از آئین‌نامه تصحیح شده است که از بخش‌های تصحیح شده می‌توان به نحوه داوری داوران اشاره کرد.

وی ادامه داد: همچنین تغییراتی در تعیین جوایز انجام شده است که یکی از مواردی اصلاح شده در رابطه با تبصره 4 ماده 5 است که در آن آمده است؛ «درصورتی­که ­پدیدآورندگان مقاله برگزیده یا تقدیری بیش از یک نفر باشند، جوایز بین افراد به صورت مساوی توزیع می‌­شود» که اطلاعات تکمیلی متعاقباً از طریق سایت اعلام خواهد شد.

captcha