کد خبر: 1443424
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۱

دو گروه تئاتر از همدان به جشنواره سوره راه یافت

گروه هنر: دو گروه نمایش از استان همدان برای رقابت با گروه‌هایی از شش استان به بیست‌وسومین جشنواره منطقه‌ای تئاتر سوره ماه راه یافت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، پس از بازبینی‌های انجام شده از چهار گروه داوطلب شرکت در این دوره جشنواره، سرانجام دو گروه در بخش مسابقه صحنه‌ای بزرگسال از استان همدان در بیست و سومین جشنواره منطقه‌ای تئاتر سوره ماه پذیرفته شدند.

«زمان بی‌سایه» به کارگردانی فرزاد لباسی و «به دنیا آمدند، کار کردند و مردند» به کارگردانی احمد بیگلریان دو نمایشی بودند که به بخش نمایش‌های صحنه‌ای بزرگسال این دوره از جشنواره راه یافتند.

یادآور می‌شود، بیست و سومین جشنواره منطقه‌ای تئاتر سوره ماه چهارشنبه، 5 شهریور در استان سمنان با حضور گروه‌های نمایش از استاهای قم، همدان، سمنان، مرکزی ، اصفهان و قزوین برگزار می‌شود.

captcha