کد خبر: 1443480
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۵
معصومی خبر داد:

پایان جشنواره منطقه یک تئاتر «سوره ماه»/ آغاز جشنواره منطقه ۲ از فردا در سمنان

گروه هنر: جشنواره منطقه یک تئاتر «سوره ماه»، شب گذشته با معرفی دو نمایش برگزیده به بیست و سومین جشنواره تئاتر «سوره ماه» از میان ۱۱ گروه شرکت کننده در اردبیل به کار خود پایان داد.

توحید معصومی، مسئول هماهنگی جشنواره‌های منطقه‌ای تئاتر «سوره ماه»، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اعلام این خبر گفت: جشنواره منطقه یک تئاتر «سوره ماه» شب گذشته دوشنبه 3 شهریور در مجتمع فرهنگی و هنری فدک شهرستان اردبیل و با حضور رئیس حوزه هنری استان اردبیل، معاون سیاسی و امنیتی استانداری اردبیل برگزار شد.
وی گفت: در جشنواره منطقه یک تئاتر «سوره ماه» 11 گروه نمایشی از استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی،  کردستان، کرمانشاه  و زنجان حضور داشتند که در نهایت دو اثر منتخب به نام‌های «فرشته‌ها» به نویسندگی و کارگردانی رسول بانگین از آذربایجان غربی و «کافه سایه» به نویسندگی ابراهیم عادل‌نیا و کارگردانی مجید واحدی‌زاده  از اردبیل به مرحله نهایی بیست و سومین جشنواره تئاتر «سوره ماه» حوزه هنری راه پیدا کردند.
معصومی ادامه داد: جشنواره منطقه 2 تئاتر «سوره ماه» از فردا چهارشنبه 5 شهریور به میزبانی سمنان و با حضور 12 گروه نمایشی  از استان‌های سمنان، همدان، اصفهان، مرکزی، قزوین و قم برگزار خواهد شد که تا جمعه 7 شهریور ادامه خواهد داشت که در این روز نیز دو نمایش برگزیده از منطقه دو به جشنواره تئاتر «سوره ماه» معرفی می‌شوند.
وی افزود: جشنواره‌های مناطق پنجگانه تئاتر «سوره ماه» تا 19 شهریور ادامه پیدا خواهد کرد و در مجموع با احتساب معرفی دو نمایش برگزیده از هر منطقه، شاهد حضور 10 نمایش در بخش رقابتی بیست و سومین جشنواره تئاتر «سوره ماه» از سراسر کشور خواهیم بود.
یادآور می‌شود، بیست و سومین جشنواره سراسری تئاتر «سوره ماه» مهرماه سال جاری به دبیر رحمت امینی و با شعار«معنویت، اندیشه و هنر» در حوزه هنری برگزار خواهد شد.

captcha