کد خبر: 1444872
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۰
استاندار اردبیل:

ارزش‌های ناب نبوی و علوی در سیستم اداری کشور حاکم باشد

گروه اجتماعی: باید در سیستم اداری کشور تعالیم اسلامی و ارزش‌های ناب نبوی و علوی حاکم شود و کارمندان و مدیران یک مجموعه افتخار کنند که در این مکتب می‌توانند توانشان را به شکل مضاعف به کار گیرند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، مجید خدابخش، استاندار اردبیل دیروز، هشتم شهریورماه در مراسم گرامیداشت روز بسیج کارکنان در سالن ولایت سپاه اردبیل، اظهار کرد: تا زمانی که ترویج این فرهنگ که در آن روح تعهد و تحول را می‌توان مشاهده کرد، دیده نشود، نمی‌توانیم انتظار یک کار انقلابی و تحول عظیم را از مجموعه اداری شاهد باشیم.

وی تصریح کرد: باید در سیستم اداری کشور تعالیم اسلامی و ارزش‌های ناب نبوی و علوی حاکم شود و کارمندان و مدیران یک مجموعه افتخار کنند که در این مکتب می‌توانند توانشان را به شکل مضاعف به کار گیرند.

استاندار اردبیل خاطرنشان کرد: تا زمانی که با روحیه بسیجی و جهادی در سنگر خدمت‌رسانی حاضر نشویم و در تبعیت از منویات مقام معظم رهبری هوشمندانه در عرصه خدمت‌رسانی حاضر نباشیم، امکان ندارد که بتوانیم در این سیستم تحولی ایجاد کنیم.

خدابخش بهترین الگو برای کارمندان و کارکنان دولت را اخلاق حسنه و رفتار نیک همراه با تدبیر و تفکر درست برگرفته از اندیشه اسلامی توصیف کرد و متذکر شد: برای تضمین سلامت اداری و اجرایی کشور باید شاخصه‌ها و معیارهای درست همواره مورد توجه و تأکید قرار گیرد تا مبادا با عدول از آن زمینه انحراف فراهم آید.

رئیس شورای اداری استان اردبیل بیان کرد: امروز نظام جمهوری اسلامی ایران به وجود مدیران لایق و توانمند افتخار می‌کند، چراکه در این سنگر مدیرانی را سراغ داریم که همه زندگی و عمرشان را وقف خدمت کردند تا مردم در رفاه و آسایش باشند.

 

captcha