
حجتالاسلام محسن عارفی، رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زابل، در گفت وگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، گفت: شهرستان زابل فردا، جمعه 14 شهریورماه میزبان بیرق و خادمان بارگاه شریف امام علیابن موسیالرضا(ع) است.
وی در ادامه افزود: حرکت این بیرق متبرک همزمان با آغاز دهه کرامت از شهر چابهار شروع و پس از عبور در تمامی شهرهای استان، روز جمعه قبل از ظهر همراه با کاروانی از خادمین بارگاه، وارد زابل شده و بعد از نماز مغرب و عشا، طی مراسم با شکوهی در میدان امام رضا(ع) این شهرستان به اهتزاز درمیآید.
رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زابل بیان کرد: در این مراسم همچنین به قید قرعه به 28 نفر از شرکتکنندگان جوایزی اهدا خواهد شد که از این تعداد 12 نفر از همنامان آن حضرت و بقیه از شرکتکنندگان هستند.