کد خبر: 1446966
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۷
شهرام‌نیا:

مکان نمایشگاه کتاب هنوز قطعی نیست/ تصمیم عجولانه نمی‌گیریم

گروه ادب: مدیرعامل مؤسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران با بیان اینکه مکان نمایشگاه کتاب تهران هنوز قطعی نشده است، گفت: تصمیم عجولانه در این زمینه تبعات جبران‌ناپذیر دارد.

امیرمسعود شهرام‌نیا، مدیرعامل مؤسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در رابطه با محل نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: حقیقت این است که هنوز عواملی که تعیین‌کننده مکان نمایشگاه هستند، به قطعیت نرسیده است که ما قطعی شدن مکان نمایشگاه کتاب تهران را اعلام کنیم.

وی با بیان اینکه اراده و خواست ما این بود که مکان نمایشگاه تغییر کند، افزود: در رابطه با این موضوع چند مشکل از جمله تلاقی زمان نمایشگاه کتاب تهران با نمایشگاه نفت مطرح است و از سوی دیگر مباحث ترافیکی؛ که همچنان درصدد هستیم این مشکلات را حل کنیم و جلسات متعددی هم تشکیل شده است.

شهرام‌نیا ادامه داد: هنوز اینکه زمان نمایشگاه قبل یا بعد از نمایشگاه نفت باشد، و یا در محل دائمی نمایشگاه‌ها یا مصلای امام(ره) است، هنوز به قطعیت نرسیده است.

وی تصریح کرد: نمایشگاه نفت نیمه دوم اردیبهشت ماه است، اما به دلیل اینکه یک فاصله‌ای باید میان دو نمایشگاه باشد، اگر قرار باشد نمایشگاه کتاب، به محل دائمی نمایشگاه‌ها برود، قطعاً چند روزی باید نمایشگاه کتاب زودتر برپا شود و یا نمایشگاه نفت یک هفته به تعویق افتد، یعنی چندان مشکل فاصله طولانی نداریم؛ چرا که اغلب نمایشگاه کتاب در نیمه دوم اردیبهشت بوده و یا یازدهم، دوازدهم اردیبهشت برگزار می‌شد که در حال رایزنی با برگزارکنندگان نمایشگاه نفت هستیم و اگر بتوانند چند روز جابه‌جایی در زمان نمایشگاه دهند، مشکل نمایشگاه کتاب حل خواهد شد.

مدیرعامل مؤسسه نمایشگاه‌های کتاب تهران گفت: با توجه به اینکه این رایزنی‌ها و جلسات به طور پیگرانه در حال برگزاری است، امیدوارم که تا پایان شهریورماه محل نمایشگاه کتاب تهران به قطعیت برسد.

وی در پاسخ به اینکه چه زمانی به گمانه‌زنی‌های رسانه‌ها در این زمینه پایان داده می‌شود، بیان کرد: چون بحث کارشناسی است، طبیعی است که نمی‌توان با عجله تصمیم گرفت، همانطور که قبلاً با عجله تصمیم گرفتند و نمایشگاه را به مصلای امام خمینی(ره) منتقل کردند. به نظر می‌رسد که حداقل باید براساس کارشناسی‌های مختلف تصمیم گرفت. چون نمایشگاه کتاب تهران، مهمترین رویداد فرهنگی کشور است و به همین دلیل هم نسنجیده در مورد آن اقدام کردن و هم تصمیم عجولانه گرفتن تبعاتی را به دنبال دارد که قابل جبران نیست.

شهرام‌نیا ادامه داد: با توجه به اینکه حکم رئیس نمایشگاه نیز صادر شده، شورای سیاستگذاری هم تا یکی دو هفته دیگر فعال می‌شود و کمیته‌ها مشغول کارهای خود هستند و دبیرخانه نیز همچنان فعال است، منتها در بحث مکان و زمان باید این بررسی‌های کارشناسی انجام شود.

مدیرعامل مؤسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران در پاسخ به اینکه آیا آغاز برنامه‌های نمایشگاه منوط به تشکیل شورای سیاستگذاری نمایشگاه کتاب تهران است، گفت: در حال حاضر، دبیرخانه دائمی نمایشگاه کتاب تهران پیشنهادهای خود را آماده می‌کند و مشخص شدن برنامه‌ها منوط به تشکیل این شوراست.

captcha