کد خبر: 1447601
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۲
قالیباف:

پروژه مجتمع موقوفه رویان نمونه بارز تمدن‌سازی است

گروه سلامت: شهردار تهران علم، فرهنگ و اقتصاد را از جمله عوامل مهم در تمدن سازی خواند و گفت: پروژه پژوهشگاه رویان یک نمونه بارز از ویژگی‌های تمدن سازی را دارا است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، محمد باقر قالیباف شهردار تهران امروز 16 شهریور ماه در مراسم کلنگ زنی احداث مجتمع تحقیقاتی درمانی و آموزشی رویان در موقوفه آرش اظهار کرد: ساخت یک ساختمان با 140 هزار متر زیر بنا کار مهمی نیست این امر زمانی مهم جلوه می‌کند که به تمدن سازی منجر شود.
وی علم، فرهنگ و اقتصاد را از جمله عوامل مهم در تمدن سازی خواند و گفت: پروژه پژوهشگاه رویان یک نمونه بارز از ویژگی‌های تمدن سازی را دارا است برای تمدن سازی به مولد بودن نیاز داریم و در این راستا باید تولید علم و معرفت را در دستور کار خود قرار دهیم.

تمدن سازی نیازمند تولید منزلت
وی تمدن سازی را نیازمند تولید منزلت دانست و گفت: پروژه رویان سرمایه‌های بزرگی را در سطح محلی و جهانی برای تولید منزلت دارا است. همچنین تمدن سازی به تولید قدرت نیاز دارد که در این پروژه نهفته است.
وی بر ضرورت تبدیل قدرت و ثروت به منزلت و معرفت تاکید و تصریح کرد: این پژوهشکده می‌تواند رابطه معنا دار و اثر گذاری را در این زمینه ایجاد کند در سالی که به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نام گذاری شده است این پروژه می‌تواند یکی از اقدامات جدی در زمینه تمدن سازی بوده و به دور از شعار زدگی به فعالیت بپردازد.
قالیباف پروژه پژوهشگاه رویان در موقوفه آرش را مصداقی از اقتصاد مقاومتی برشمرد و اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی بخشنامه نیست که صادر شود بلکه باید از اتاق‌های مدیران به بخش‌های مختلف انتقال یابد. پژوهشگاه رویان نیز منطق خود را اقتصاد مقاومتی قرار داده است. پژوهشگاه رویان یکی از بزرگترین سرمایه‌های شهر تهران و رویکرد شهرداری توجه به چنین محتواهای است.
وی انجام چنین فعالیت‌هایی همچون ایجاد پژوهشگاه رویان در موقوفه آرش را از جمله‌های فعالیت‌های خواند که با مخالفت‌های دشمنان روبرو می‌شود و گفت: آنان که پیر استعمارگری هستند و با تمدن سازی و فرهنگ اسلامی مخالف هستند تمام تلاش خود را برای گرفتن چنین فرصت‌های از ما می‌گیرند ما نیز با درک هوشمندانه و الگو قرار دادن کار جهادی و تمدن سازی دست از کار برنمی‌داریم.
شهردار تهران در پایان سخنان خود انجام این پروژه را همراه با روحیه دفاع مقدسی و رعایت ضوابط و قوانین دانست و گفت: به یاری خداوند طی سه سال آینده در سالروز میلاد مبارک امام رضا(ع) شاهد افتتاح این مجتمع درمانی تحقیقاتی و آموزشی رویان خواهیم بود.

captcha