کد خبر: 1447981
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۲

بخش‌نامه جشنواره پژوهش‌های قرآنی و عترت دانشگاه آزاد اعلام شد

گروه دانشگاه: بخش‌نامه بیستمین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت(ع) استادان، دانشجویان و کارکنان واحدهای دانشگاهی سراسر کشور ابلاغ شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در جهت مشارکت‌افزایی دانشجویان، استادان و کارکنان در فعالیت‌های قرآنی با برگزاری جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی و مسابقات سراسری قرآن و عترت(ع) زمینه حضور بیش از250 هزار دانشجو، استاد و کارمند را فراهم کرده است.
این سطح از حضور همچنان به عنوان یک رویداد مهم دانشگاهی درصدر فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد.
براساس آیین‌نامه جامع، بیستمین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت(ع) استادان، دانشجویان و کارکنان واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی استان آذربایجان شرقی و با مشارکت واحدهای دانشگاهی شبستر ، تبریز، مراغه و اهر  در 26 رشته و 3 بخش مستقل برگزار می‌شود.
بخش پژوهشی این جشنواره شامل نرم‌افزار، وبلاگ، پایان‌نامه و مقالات قرآنی و بخش ادبیات دینی شامل داستان‌ نویسی، نمایشنامه نویسی، فیلم‌نامه نویسی، شعر، پویا نمایی، فیلم کوتاه، طراحی، عکس و نماهنگ است.
آثار هنری این جشنواره نیز توسط کانون‌های قرآن و عترت واحدهای دانشگاهی مطابق  تقویم زمانی گردآوری و از طریق دبیرخانه هیأت امنای استانی به دبیرخانه مرکزی جشنواره ارسال می‌شود و پس از مطابقت آیین‌نامه‌ای و پالایش آثار ارسالی نسبت به ارسال هر بخش به دبیرخانه‌های تخصصی اقدام و  توسط داوران طراز اول کشور مورد ارزیابی قرارمی‌گیرد.
از برگزیدگان کشوری طی مراسمی تقدیر به عمل می‌آید و آثار برگزیده به جشنواره ملی قرآن وعترت و نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم معرفی می‌شوند.

captcha