کد خبر: 1449500
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۳

اختتامیه طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه‌ آزاد همدان برگزار شد

گروه اجتماعی: اختتامیه طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه‌ آزاد همدان با حضور اساتید شرکت‌کننده در این طرح و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد همدان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، حجت‌الاسلام علی امامی‌فر، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان همدان شنبه، 22 شهریور در اختتامیه طرح ضیافت اندیشه اساتید این دانشگاه بیان کرد: در جریان برگزاری طرح ضیافت اندیشه 10 کارگاه معرفت افزایی با مدیریت اساتید برجسته کشور برگزار شد.

وی افزود: در این کارگاه‌ها به مفاهمی چون اندیشه سیاسی اسلام، تاریخ علم و تمدن اسلامی، معرفت شناسی اسلامی، اخلاق حرفه‌ای و اصول تعلیم و تربیت پرداخته شد.

حجت‌الاسلام امامی‌فر بیان کرد: در این دوره از طرح ضیافت اندیشه اساتید در کنار برنامه‌های فرهنگی هشت دوره مسابقات ورزشی شامل تیراندازی، دارت، بدمینتون، تنیس روی میز، والیبال و شنا برای این دور در نظر گرفته شد که با استقبال اساتید رو به رو شد.

وی اضافه کرد: همچنین پنج نشست هم‌اندیشی با موضوعات مختلف اجتماعی و فرهنگی از جمله تعدد زوجات در اسلام، اینترنت و شبکه‌های ماهواره‌ای، حقوق و آداب و تعاملات استادان و دانشجویان، نهضت تولید علم و سبک زندگی اسلامی با دبیری اساتید برجسته برگزار شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان همدان خاطرنشان کرد: چهار سخنرانی نیز با حضور اساتید برجسته کشوری در حوزه‌های عرفان حقیقی، طب سنتی، نقد رسانه‌ها دیجیتالی و بازی‌های یارانه‌ای و بررسی مسائل منطقه برگزار شد.

وی افزود: برای تشویق افراد در راستای رعایت زمان آغاز برنامه‌ها به افرادی که سر ساعت در جلسات حضور پیدا می‌کردند، هدیه‌ای فرهنگی تعلق گرفت، همچنین فضاسازی مطلوبی برای برگزاری طرح در نظر گرفته شد، و نشریات و خبرگزاری‌های استانی اتفاقات روی داده در طرح را به خوبی منعکس کردند.

سعید جامه‌بزرگی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان نیز در این مراسم گفت: طرح ضیافت اندیشه اساتید فرصت مناسبی برای گفت و گوی اساتید دانشگاه با یکدیگر است و دغدغه‎هایی که توسط اساتید مطرح می‌شود، مسائل روز دانشجویان و جوانان کشور هستند.

captcha